1. HABERLER

  2. HABER

  3. Romantik Şov, “Yol Belgesi” ve “Muayene”ye Takıldı! (FOTO)
Romantik Şov, “Yol Belgesi” ve “Muayene”ye Takıldı! (FOTO)

Romantik Şov, “Yol Belgesi” ve “Muayene”ye Takıldı! (FOTO)

Demokratik Öğrenci Dernekleri Federasyonu üyesi bir grup, Suriye'nin Kobani kentine gitmek iddiasıyla Dolapdere'de toplandı; şov yaptı. Ancak talihe bakın ki, otobüsün yol belgesi ve muayenesi yoktu!

25 Eylül 2014 Perşembe 00:14A+A-

HAKSÖZ-HABER

HDP’nin öğrenci örgütlenmesi Demokratik Öğrenci Dernekleri Federasyonu üyesi bir grup, IŞİD'e karşı savaşmak için Suriye'nin Kobani kentine gitmek “istemiş”(!) İstanbul Dolapdere’de bütün dünyaya “gideceklerini” ilan ederek toplanan grup, burada resmen şov yaptı.

Gençler, sırtlarında çantaları, kimisi kızılyıldızlı tişörtü, HDP bayrakları ve zafer işaretleriyle otobüsteki yerlerini alırken; kendilerini uğurlayan tırnakları ojeli ve saçları boyalı kızlarla sarılma görüntüleri olaya romantizm kattı.

Savaşmaya gitmek için ilginç bir yol seçilmiş! Kim bilir belki de gidememek için de seçilmiş olabilir bu yol. İstanbul’un göbeğinden sağır sultana duyurarak savaşa gitme tiyatrosu oynayanların otobüsünün “yol belgesi” de yokmuş üstelik. Talihe bakın ki, muayenesi de yapılmamış! Ve siyasi-hukuki bir engele takılmayan bu yolculuk işte bu basit trafik kuralsızlığından ötürü “akamete” uğradı. Sivil trafik ekipleri otobüsü bağladı. Ne şanssızlık!

Tiyatro oturma eylemiyle devam etti. Oysa mantıklı olan “yol belgesi” olan ve muayenesi yapılmış başka bir araçla yola devam etmekti. Ne hikmetse bu kimsenin akına gelmemiş olacak ki, yolu trafiğe kapatıp oturma eylemi yapmayı tercih etmişler.

Savaşmayı göze alan bu grup çevik kuvvet ekipleri gelince yolu trafiğe açtı. Şovmen grup üyeleri de sloganlar atarak Demokratik Bölgeler Partisi İl Başkanlığına geldi. Grup üyelerinin buradaki bekleyişi sürüyormuş.

demokratik-ogrenci-dernekleri-federasyonu-dolapdere-kobani.jpg

demokratik-ogrenci-dernekleri-federasyonu-dolapdere-kobani02.jpg

demokratik-ogrenci-dernekleri-federasyonu-dolapdere-kobani03.jpg

demokratik-ogrenci-dernekleri-federasyonu-dolapdere-kobani04.jpg

demokratik-ogrenci-dernekleri-federasyonu-dolapdere-kobani05.jpg

demokratik-ogrenci-dernekleri-federasyonu-dolapdere-kobani10.jpg

demokratik-ogrenci-dernekleri-federasyonu-dolapdere-kobani11.jpg

demokratik-ogrenci-dernekleri-federasyonu-dolapdere-kobani06.jpg

demokratik-ogrenci-dernekleri-federasyonu-dolapdere-kobani07.jpg

demokratik-ogrenci-dernekleri-federasyonu-dolapdere-kobani08.jpg

HABERE YORUM KAT

10 Yorum