1. HABERLER

  2. HABER

  3. Rahatsız CHP’li: Ezanı Kasetten Dinlesinler!
Rahatsız CHP’li: Ezanı Kasetten Dinlesinler!

Rahatsız CHP’li: Ezanı Kasetten Dinlesinler!

Beylikdüzü'nde CHPli meclis üyesi, 'dini tesis' alanı için ayrılan bölgenin park haline dönüştürülmesini isterken şok etti: Ezanı duymak isteyen kaset alsın. İbadetlerini de evde yapsınlar.

11 Ocak 2014 Cumartesi 09:59A+A-

İstanbul Beylikdüzü Belediyesi'nin CHP'li meclis üyesinin, ilçede üç mahallenin imar planında 'dini tesis' alanı olarak ayrılan arsanın parka dönüştürülmesini isterken sözleriyle şoke etti.

Belediye Meclisi'nde önceki gün yapılan toplantıda CHPli Meclis Üyesi Halil İbrahim Akpınar, Beylikdüzü sınırları içinde yeteri kadar cami olduğunu savunup, Adnan Kahveci, Cumhuriyet ve Barış mahallelerinde imar planında 'dini tesis' alanı olarak ayrılan arsanın park olarak düzenlenmesini istedi.

EVLERİNDE İBADET ETSİNLER

CHPli Meclis Üyesi Taşkın Ofluoğlu ise işi daha ileri boyutlara taşıyarak, 'Ezan duyamıyorlarmış, ezan duymak isteyen evine ezan kasedi alıp dinlesin' tavsiyesinde bulundu. Vatandaşların ibadetlerini evlerinde de yapabileceğini söyleyen Ofluoğlu, 'Donatı alanlarına sahip çıkalım. Gelecekte bölgenin nüfusu artacağı için lazım olacaktır. İnsanlar ibadetlerini evlerinde de yapabilirler. Buradaki tüm nüfusu camilere doldurmamız mümkün değildir' dedi.

CHP'lilerin önergesi AK Parti ve MHP'lilerin karşı çıkmasıyla gündeme alınmadı. 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum