1. HABERLER

  2. HABER

  3. Propaganda İle Paranoya Karışınca!
Propaganda İle Paranoya Karışınca!

Propaganda İle Paranoya Karışınca!

Camdaki izden suikast senaryosu üretenler kanlı cinayetler karşısında dut yemiş bülbül gibi!

24 Kasım 2015 Salı 14:22A+A-

HAKSÖZ-HABER

İki gündür paranoyakça bir tutumla HDP çevreleri Selahattin Demirtaş’ın zırhlı aracının arka camındaki bir iz üzerinden dehşetengiz suikast senaryoları üretme çabasındalar. Valiliğin mermi değil, sert bir cisme ait olduğunu açıkladığı camdaki iz Eşbaşkanlardan Figen Yüksekdağ tarafından çoktan tahlil edilmiş ve sonuçlanmış bile. Henüz Demirtaş’ın dahi net ifadelerle izah edemediği konuyu Yüksekdağ “apaçık bir suikast girişimi” ilan etti bile! “Tanıklar” bunu doğruluyormuş! Hangi tanık, kim görmüş, kim duymuş sorularının cevabı bilinmese de, şüphemiz yok, kesin doğruluyorlardır! Demirtaş aracın içinde seyrederken olduğunu tahmin ettiği bu cama çarpan cisim olayını fark etmediğini söylüyor ama olsun önemli olan gündemi belirlemek!

Bu komik tutumlar, propaganda amaçlı söylemler yeni değil, şaşırtıcı da sayılmaz, bu kafa böyle çalışıyor. İlginç olan bu kafa yapısının tutarsızlığı! Olmayan bir suikast iddiası üzerinden mağduriyet söylemleri üretenler, sırtlarını dayadıkları yapının işlediği cinayetler karşısında suskunlar!

İşte dün Siverek’te bir polisin ölümüyle sonuçlanan PKK eylemi. Siverek kaymakamı Vural Karagül’ü hedef alan eylemde kaymakama refakat eden polislerden biri can verirken, diğeri yaralandı.

Selahattin Demirtaş’a suikast iddiası üzerinden adalet, hukuk, siyasi özgürlük nutukları atanlar bir polisin canını alan, diğerini yaralayan eylemler hakkında acaba ne düşünüyor, merak eden var mı? 

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT