1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Pensilvanya “İyi” Çalışıyor da Biz Hangisine İnanalım?
Pensilvanya “İyi” Çalışıyor da Biz Hangisine İnanalım?

Pensilvanya “İyi” Çalışıyor da Biz Hangisine İnanalım?

Türkiye ile IŞİD arasında bir ilişki bulmak ve hatta IŞİD’in Türkiye tarafından desteklendiğini ima etmek için bir hayli uğraşan Zaman gazetesinin zorlama haberleri devam ediyor. İşte son iki örnek…

14 Ağustos 2014 Perşembe 13:27A+A-

HAKSÖZ-HABER

Hangisine İnanalım?

Sözcü, Yurt gibi sol-seküler yayın organları “IŞİD İstanbul'u Tehdit Etti”, “IŞİD AKP'yi tehdit etti!” yayınları yaparlarken, Zaman'ın tercihi ısrarla Türkiye ile IŞİD arasında bir işbirliğinin olduğunun vurgulanması yönünde.

Eğer her iki gazeteyi de evinize ya da işyerinize sokmuşsanız, "bu ne perhiz" diye sormaya gerek yok. Hangisini yerseniz o, seçim sizin!

zaman-gazetesi-isid-komutani-haberi.jpg

***

Pensilvanya Çalışıyor!

Evin adresi belli değil. Önce IŞİD bayrağı asılıyor. Sonrasında yetkililerin uyarısıyla IŞİD bayrağı indirilip "Türk Bayrağı". Tabii ikisinin aynı anda nasıl asıldığına dair herhangi bir bilgi yok. “Ev kimin evi? Neden bu iki bayrak yan yana hem de ABD'de?” soruları bir yana.

Bu özel mizansenle hazırlanıp çekildiği besbelli olan fotoğraf "kör göze parmağım" dercesine, bölgede olup bitenleri tam algılayamayan(!) ABD kamuoyuna kavratma çabası mı acaba? Haber Zaman'da çıkınca insanın aklına, "Pensilvanya çalışıyor!" iddiasından başkası gelmiyor. 

zaman-gazetesi-isid-turk-bayragi-amerika-haberi.jpg

HABERE YORUM KAT