1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. Özgür-Der’in Orta Anadolu ve Karadeniz İştişaresi Yapıldı
Özgür-Der’in Orta Anadolu ve Karadeniz İştişaresi Yapıldı

Özgür-Der’in Orta Anadolu ve Karadeniz İştişaresi Yapıldı

Özgür-Der Orta Anadolu ve Karadeniz Bölgesi 5.İstişaresi Amasya’da Gerçekleştirildi.

25 Ekim 2016 Salı 01:03A+A-

23 Ekim Pazar günü Özgür-Der Genel Merkez ile birlikte Adana, Amasya, Ankara, Çorum, Eynesil, Kahramanmaraş, Sivas temsilciliklerinin yanında Kayseri ve Tokat-Niksar’dan kardeşlerin katılımı ile 5.bölge istişaresi, Amasya’ya bağlı Terziköy’deki Fimar Life Termal’de gerçekleştirildi.

Cumartesi günü giriş yapılan otelin kaplıca imkânlarından faydalanan kardeşler, gece boyunca da gündeme dair sohbette bulundular.

Sabah kahvaltısından sonra başlayan istişare toplantısını Abdurrahman Çeliker ve Hakan Yalınız yönettiler.

Toplantının ilk oturumunda; Öne Çıkan Faaliyetler Hakkında Özet Bilgiler, Çocuk ve Gençlerin Eğitim Çalışmalarında Tecrübelerin Paylaşılması, Diğer Temsilciliklerimiz İçin de Önerilebilecek Etkinlik/Araçlarımız, Halka Çalışmalarımızda Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ve Öneriler, Farklı İl/ilçelerdeki İslami Yapı, Öbek ve Şahıslarla İrtibatlar konuları ele alındı.

Öğle yemeği ve namaz arasından sonra devam eden ikinci oturumda ise; Faaliyetlerimizde; İstişare, İşbölümü ve Fedakârlık Konularında Gereken Özeni Gösteriyor muyuz?, Halkalarımızla İle İlgili; Katılım Sayısı, Çeşitlilik ve Süreklilik Konularında Muhasebe Yapıyor muyuz?, Dernek Bünyesinde Düzenlediğimiz Seminer-Konferanslar Dışında; Toplumla(esnaf, imam, öğretmen vb) İle İlişkilerimizin Geliştirilmesi İçin Neler Yapabiliriz?, Faaliyetlerimizde ve İstişari Yapımızda Ön Planda Olan Kardeşlerimizin; Usuli ve Siyasal Bakışımıza Temel Oluşturacak Okumalarımıza Ne Derece Önem Veriyoruz?, İslami Kimliğimizin Diğer Bir Boyutunu Oluşturan Yardım ve Dayanışma Çalışmalarımızda Neler Yapıyoruz/Yapabiliriz? konuları üzerine istişarelerde bulunuldu.

Özgür-Der Amasya’nın evsahipliğinde organize edilen toplantı, bir sonraki istişarenin yer ve zamanına ilişkin tekliflerin ardından dua ile sona erdi.

img_8160.jpgimg_8161.jpgimg_8170.jpgimg_8177.jpgimg_8181.jpg

HABERE YORUM KAT

3 Yorum