1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. Özgür-Der Diyarbakır’da Nöbet Değişimi
Özgür-Der Diyarbakır’da Nöbet Değişimi

Özgür-Der Diyarbakır’da Nöbet Değişimi

Özgür-Der Diyarbakır Şubesinin 6. Genel Kurul Kongresi Diyarbakır’da yapıldı.

12 Temmuz 2013 Cuma 16:52A+A-

Diyarbakır Özgür-Der Yönetim Kurulundaki isimler önemli oranda değişirken Dr. Murat Koç da Şube Başkanlığı görevini Av. Serdar Bülent Yılmaz’dan devraldı.

15 Şubat 2004 yılından bu yana Diyarbakır’da faaliyetlerini sürdüren Özgür-Der Diyarbakır Şubesi, 23 Haziran 2013 tarihinde 6. Genel Kurul Kongresini yaptı. Faaliyet raporunun okunduğu kongrede şahitlik ödevi ve toplumsal ıslah mücadelesinin bir parçası olarak eğitim çalışmaları ve siyasal eylem-etkinlik alanlarında yapılagelen faaliyetlerin sürdürülmesi kararı alındı.  

Yönetim Kurulu ve başkanlık düzeyinde de bir dizi değişikliğe gidilen kongrede sancağı yeni isimler devraldı. 9 yıldır Şube Başkanlığı görevini yürüten Av. Serdar Bülent Yılmaz başkanlık sancağını Dr. Murat Koç’a devrederken yeni yönetim kurulu da Abdulhakim Beyazyüz, Mehmet Deniz, Mehmet Emin Altun, Beran Işık, Fikret Salık ve Nimet Yıldırak olarak belirlendi.

Özgür-Der Diyarbakır Şubesindeki bu yeni nöbet değişiminin hayırlı olmasını diliyorken 9 yıldır bıkmadan usanmadan başkanlık görevini fedakârca yürüten Av. Serdar Bülent Yılmaz’a katkı ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Başta başkanlık emanetini yeni devralan Dr. Murat Koç olmak üzere Yönetim Kuruluna yeni seçilen tüm kardeşlerimizi de tebrik ediyoruz.

ridvan_kaya-murat_koc-serdar_bulent_yilmaz.jpgRıdvan Kaya, Murat Koç, Serdar Bülent Yılmaz...

HABERE YORUM KAT

19 Yorum