1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. Özgür-Der Çocuk Kulübünden Yıl Sonu Programı
Özgür-Der Çocuk Kulübünden Yıl Sonu Programı

Özgür-Der Çocuk Kulübünden Yıl Sonu Programı

Bingöl Özgür-Der Özgür Çocuk Kulübü’nün yılsonu sonu programı Belediye Kültür Merkezi’nde yapıldı.

29 Mayıs 2016 Pazar 00:13A+A-

Sunuculuğunu Furkan Kılıç’ın yaptığı gecede ilköğretim ilk kademe ve orta kademe öğrencilerinin hazırladığı sinevizyon, şiirler, mektuplar, ezgiler, oratoryo, tiyatro ve dua bölümlerinden oluşan bir program icra edildi.

foto-galeri-006.gifKur’an’ı Kerim ve mealinin okunmasıyla başlayan programda ilk olarak hoş geldiniz konuşmasını yapmaları için Özgür-Der Bingöl Şube Başkanı Yusuf Boğatekin davet edildi.  Yıl boyunca çocuklara yönelik yapılan etkinliklere kısaca değinen Boğatekin, bu etkinliklerin çocuklara bir şeyler kazandırdığına ama yeterli olmadığına değindi. Çocuk yetiştirme vazifesinin büyük bir oranının ailelere düştüğünü ve ailelerin bu konuda duyarlı olması gerektiğini vurgulayan Boğatekin, çocuk kulübü hocalarına verdikleri emeklerden ötürü teşekkür etti. Boğatekin’in konuşmasının akabinde yıl içi etkinliklerin gösterildiği bir sinevizyon sunumu yapıldı.

Şiiler, mektuplar, ezgiler okunan gecede, “Hadis”ve “Tutun ki Düşmesin Ruhumuz” oratoryosu yapıldı, “Kurban Bayramı” skeci oynandı. Yine infak ile ilgili “Harçlıklarımızı Biriktiriyoruz” skecinin oynandığı bir gösteri ile devam eden gece, çocukların yaptığı etkileyici dua bölümüyle son buldu.

bingol-20160528-05.jpg

bingol-20160528-09.jpg

bingol-20160528-11.jpg

bingol-20160528-14.jpg

FOTO GALERİ >>>

HABERE YORUM KAT

5 Yorum