1. HABERLER

  2. HABER

  3. Özgür-Der Amasya Temsilciliği'nde Nöbet Değişimi
Özgür-Der Amasya Temsilciliği'nde Nöbet Değişimi

Özgür-Der Amasya Temsilciliği'nde Nöbet Değişimi

Özgür-Der Amasya Temsilciliği'nin kurulduğu Eylül 2011’den beri Temsilcilik görevini yürütmekte olan Serdal Benli, görevini Mustafa Siel’e devretti.

04 Ağustos 2015 Salı 14:36A+A-

Serdal Benli Eylül 2011’den beri Özgür-Der Amasya Temsilciliği görevini  yürütmekte iken, 2013’te İHH- İnsani Yardım Vakfı Amasya İl Temsilciliğini de yürütmeye başlamıştı. İki temsilciliği bir arada yürütmenin getirdiği iş yükünün yanı sıra, temsiliyette karşılaşılan sorunları gidermek açısından, Özgür-Der Amasya Temsilciliği istişare heyetinin kararı ve Özgür-Der Genel Merkezinin uygun görmesi ile Serdal Benli Temsilcilik görevini Mustafa Siel’e devretti.

Serdal Benli Özgür-Der Amasya Temsilciliği İstişare heyetindeki görevini yürütmenin yanı sıra, Temsilcilik İcra Kurulu Üyeliğini de devam ettirecek. Benli yaptığı açıklamada, Özgür-Der ve İHH’yı aynı amacın, Allah’a kulluğun sosyal ve siyasi boyutunu gerçekleştirme amacının iki ayrı kanadında yer alan ve birbirini tamamlayan iki gönüllü hizmet kuruluşu olarak gördüklerini ve her ikisini de beraber yürütmeye devam edeceklerini, Özgür-Der Amasya Temsilciliği'nde gerçekleştirdikleri nöbet değişimi ile faaliyetlerinin daha özgünleşeceğini ve artacağını umduklarını belirtti.

 

Mustafa Siel ise, kuruluşunda bulunduğu Özgür-Der AmasyaTemsilciliği'nde bu güne kadar Serdal Benli’ye her an ve alanda yardımcı olmaya çalıştığını, bundan sonra Özgür-Der Amasya Temsilciliği İcra Kurulu üyesi olarak Serdal Benli’nin kendisine yardım edeceğini, kendisininde İHH Amasya Temsilciliği Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi olarak aynı zamanda İHH faaliyetlerinde bulunmaya devam edeceğini, nöbet değişiminin her iki temsilcilik için hayırlara vesile olmasını temenni ettiklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT

11 Yorum