1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Öldürülen Siyonist Subay Orduda Çok Hassas Bir Yerde Görev Yapıyordu
Öldürülen Siyonist Subay Orduda Çok Hassas Bir Yerde Görev Yapıyordu

Öldürülen Siyonist Subay Orduda Çok Hassas Bir Yerde Görev Yapıyordu

Gazze’de Kasam Tugayları'na bağlı direnişçilerle girdiği çatışmada hayatını kaybeden kişinin binbaşı rütbeli bir subay olduğunu ve İsrail ordusundaki seçkin birlikte çok önemli ve hassas bir görevde yer aldığını ifade etti.

12 Kasım 2018 Pazartesi 14:42A+A-

Siyonist işgal rejiminde yayın yapan Kanal-10 televizyonu, dün akşam Gazze’de Kasam Tugayları'na bağlı direnişçilerle girdiği çatışmada hayatını kaybeden kişinin binbaşı rütbeli bir subay olduğunu ve İsrail ordusundaki seçkin birlikte çok önemli ve hassas bir görevde yer aldığını ifade etti.

Öldürülen subayın isminin henüz verilmediğini ve kendisinin M harfiyle ifade edildiğini belirten televizyon,  subayın bulunduğu hassas konumdan dolayı isminin açıklanmadığını ve İsrail ordusunda Seçkin Birliğin komutanı olduğunun tahmin edildiğini kaydetti.

Siyonist subayın dün akşam hayatını kaybetmesi üzerine açıklama yapan Ordu Bakanı Avigdor Lieberman “dün gece İsrail halkı büyük bir komutanını kaybetti. Onun katkıları birkaç yıl daha sır olarak devlet güvenliğinde kalacaktır” dedi. 

İşgal ordusu sözcüsü ise yaptığı değerlendirmede “öldürülen subay, İsrail’e yaptığı ve henüz açıklanmayan hizmetleri nedeniyle İsrail halkından her türlü saygıyı hak etmektedir” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT

2 Yorum