Mektup

Ekim 2013A+A-

Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla…

Hamd, hayatın en karanlık mekânında tüm cahilî geçmişimize rağmen gönlümüzü İslam’ın nuru ile aydınlatan Yüce Allah’a; salat ve selam, O’nun resulü olan liderimiz Hz. Muhammed’e al ve ashabına olsun.

Muhterem Haksöz erleri, sizleri Yüce Allah’ın selamı ile selamlar ve tüm zorbalara ve de zulümlerine rağmen hakkı haykıran kalemlerinizin, kalplerin uyanışına vesile olmasını Rabbimden niyaz ederim.

Daha Suriye’de uygulanan vahşete, insanlıktan nasibini almamış zalimlerin zulümlerine çözüm bulunamadan bütün dünyanın gözleri önünde Mısırlı kardeşlerimiz zulmün en büyüğü ile karşı karşıya kalmış durumda. Ben ve kardeşlerim de zulme sessiz kalmama ve de ortak olmama adına yaptığımız el işlerini muhtaç kardeşlerimiz için değerlendirmeniz için size yollamak istedik. En azından bulunduğumuz şartlar içerisinde bir nebze de olsa sorumluluğumuzu yerine getirebilirsek bu yüreğimizi saran acıyı az da olsa dindirir diye düşündük. Tabi ki bu düşünceyi benimle beraber paylaşan kardeşlerimin çabaları benim katkılarımı gölgede bıraktı. Yüce Allah (cc) hepsinden razı olsun.

Sizlerden bir ricamız olarak bilmenizi isteriz ki, biz bunu yapmaya karar verirken sadece Yüce Allah’ın rızasını gözettik. Bu sebeple bizler asla maddi bir karşılık beklemiyoruz. Şayet böyle bir şey düşünen Müslümanlar olursa da bunu bize değil, çok zor durumda olan kardeşlerimiz için düşünsünler. Şimdi ben ne sayfalarca birilerini eleştireceğim ne de kınayacağım. Kendimde o kadar kınanacak şey varken… Sadece şunun bilinmesini isterim ki, ateş düştüğü yeri değil ümmeti yakar bilincine sahip olmadan zalimler zulümlerini icra etmeye devam edecek. Onlar direndiler ve Rablerine cennet karşılığında canlarını sattılar. Ne güzel bir alışveriş… Ve şimdi herkes elindekine baksın, hesabını iyi yapsın, mizan kurulmadan önce, keşkelerin bir yarar sağlamadığı an gelmeden önce…

Muhterem Haksöz erleri; bulunduğunuz tüm zor şartlara rağmen hakkı haykıran yüreklerinize Rabbim her daim güç versin. Bir de sizlere kalemlik hediye etmek istedik. Gönderdiğimiz abilerimizin isimleri üzerlerinde yazılı, unuttuğumuz olabilir, haklarını helal etsinler. Bu vesile ile emeği geçen kardeşlerimiz Ferhat Şimşek, Erkan Şimşek, Suat Dinç, Muhammed Sami Korkmaz, Emrah Cihangir, Şaban Esen’in selamlarını iletiyorum.

Tüm Müslümanların, “Şeytandan başkası Allah’tan ümidini kesmez.” gerçeğini aklından çıkarmadan tevhidi bir toplumun inşası için mücadele etmelerini temenni ediyor ve böyle bir toplumda buluşmak arzusu ile sizleri Yüce Allah’a emanet ediyorum.

Sivas Cezaevi

 

Değerli kardeşimiz! Çalışmalarınız Suriyeli kardeşlerimizin yararına değerlendirilmiştir. Rabbimiz sizin ve emeği geçen diğer kardeşlerimizin bu çabasını karşılıksız bırakmasın. İnceliğiniz için de teşekkür ediyor; en kısa zamanda sizleri aramızda görmeyi umuyoruz. Allah’a emanetsiniz. (Haksöz)

BU SAYIDAKİ DİĞER YAZILAR