1. YAZARLAR

  2. Haksöz

  3. HDP’ye Akıl Hocalığı Yapan Türk Solundan Aşağılık Öneriler

HDP’ye Akıl Hocalığı Yapan Türk Solundan Aşağılık Öneriler

Ağustos 2016A+A-

"15 Temmuz darbe girişimine veya genel olarak darbelere karşı çıkmak; bunun için miting yapmak vs. şu an yaşanan Erdoğan'ın darbesini gözlerden gizlemek; ‘kuşa bak’ yapmaktan başka bir anlama gelmez.

HDP açıkça ve derhal Erdoğan'ın darbeyi bahane ederek şu an gerçekleştirdiği darbesinin içinde bulunduğumuzu ifade etmeli ve bunu tüm mantık sonuçlarına götürerek öyle davranmalıdır.

Bunun bir politik güç ya da odak tarafından açıkça ifade edilmesi hayati önemdedir.

HDP bunu hala yapmadı. Derhal bunu yapmalı ve tüm halkı bu darbeye karşı direnmeye ve birlik olmaya çağırmalıdır. Bu çağrının yankı bulup bulmamasının; fiili bir direnmeye yol açıp açmamasının önemi yoktur. Böyle bir tavır ve çağrı bunlara temel olur ve onların yolunu açar. HDP bunu hala yapmadı. Derhal yapmalıdır."

(Darbenin ilk gününden itibaren bu mantığı sahaya sürdüler. Batılı devletler ve Batı medyası da arkalarında. Haysiyetsiz cibilliyetsizler. "Tarihsel analiz" fukaraları; iliştirilmiş beyinler; halka, Ortadoğu'ya, İslam’a düşman, seküler değerler üzerinden emperyalizme hizmetkâr iblisler!)

---

Sosyalist "duayen"lerden ve HDP'lilerin "akıl hocalarından" Demir Küçükaydın:

"Şu an yaşanan Erdoğan'ın darbesidir. Bu noktada genel olarak darbelere veya 15 Temmuz'a karşı konuşmak ve davranmak nesnel olarak bu darbeyi dikkatlerden kaçırmaya; onun bir aracı olmaya yol açar."

Türkiye solunun önemli bir kısmı hakikaten halk düşmanlığında ve alçaklıkta sınır tanımıyor. Tarihe bir kez daha geçtiniz şeref yoksunu İslam düşmanları!

BU SAYIDAKİ DİĞER YAZILAR