1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Nusret Cephesi, IŞİD'i Münazaraya Çağırdı
Nusret Cephesi, IŞİD'i Münazaraya Çağırdı

Nusret Cephesi, IŞİD'i Münazaraya Çağırdı

Nusret Cephesi Komutanı Şeyh Ebu Mariya el Kahtani IŞİD’i Münazaraya Çağırdı

18 Ağustos 2014 Pazartesi 02:23A+A-

Hamd âlemlerin Rabbine salat ve selam gönderilenlerin en hayırlısına olsun bundan sonra:

Biz IŞİD‘de bulunan söz sahiplerini (fakihleri) toplum önünde aleni bir şekilde Jazeera kanalında münazaraya davet ediyoruz. ki onların sağlıklı olmayan delilleri rehber edinerek kurdukları devlete ve lider olma meselesine ve öne sürdükleri dayanaksız iddialara cevap verelim.

Binali (IŞİD örgütünün hocalarından-çevirmen) ve onunla birlikte olup bu fikre müptela olmuş emirleri söz sahiplerini canlı bir şekilde toplum önünde münazaraya davet ediyoruz. Özellikle halkları ve cemaatleri tekfir meselesinde, bey’at ve imamet meselesinde ve düşmanları bırakıp Müslümanlara saldırarak akıttıkları kanlar meselesinde tüm emirleri ile birlikte konuşmaya hazırız. Allah’ın laneti yalancıların ve müfterilerin üzerine olsun!

Ve bu münazarada yüzlerimizi örtmeden gerçek adımızla künye kullanmadan konuşacağız. Adnani’yi de menheclerini ve fikirlerini açıkça ortaya koymak şartıyla toplum önünde münazaraya davet ediyorum. Onlar hakkında bizim yanımızda bir şey yok (Keyiften ve nefisten onlardan ayrı değiliz izledikleri metod uyguladıkları fiiller yüzünden) .Din adına uydurdukları ‘”emir ne emrettiyse er her dediğini yere getirmeli” (batıl olsun hak olsun). Buna dayanarak IŞİD’den olmayan mücahidleri bu usule uymadıkları için isyankâr gören şüpheyi ortadan kaldıracağız. Lider kalma psikolojisi ile bid’at olan bey’at şekli ile ümmetin zararına hükümler çıkarmışlardır.

KISKANÇLIKLARINIZI VE KİNLERİNİZİ TOPLAYARAK SAF OLUP GELİN!..

Ebu Mariya el Kahtani

Kaynak : Ümmet-i İslam

HABERE YORUM KAT

4 Yorum