1. HABERLER

  2. HABER

  3. EYLEME DAVET: Obama’yla Suç Ortaklığına Hayır!
EYLEME DAVET: Obama’yla Suç Ortaklığına Hayır!

EYLEME DAVET: Obama’yla Suç Ortaklığına Hayır!

Özgür-Der ve İLKAV, 5 Nisan'da Türkiye’ye gelecek olan ABD Başkanı Obama’yı protestoyla karşılama çağrısında bulundu: Afganistan’da daha fazla kan isteyen Obama’nın planları 4 Nisan Cumartesi İstanbul'da; 5 Nisan Pazar günü de Ankara'da protesto edilecek.

02 Nisan 2009 Perşembe 10:05A+A-

Özgür-Der'den Yapılan Çağrı

Afganistan'da daha fazla kan isteyen Obama'nın Türkiye ziyaretini protesto edeceğini bildiren Özgür-Der, yaptığı açıklamada duyarlı tüm insanları Afganistan için hazırlanan yeni işgal planına karşı tavır almaya ve Türkiye'nin asker göndererek suç ortaklığına girmesine "hayır" demeye çağırdı.

Özgür-Der Genel Merkezi'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Irak'ta bataklığa saplanan ABD, Afganistan'da da aynı akıbete uğramamak için asker toplamaya çalışıyor. ABD'nin yeni şefi Barak H. Obama Afganistan'da daha fazla kan ve gözyaşı dökme suçuna ortak aramak için Türkiye'ye geliyor. Afganistan'a asker göndermek haçlı işgaline ortak olmaktır. Obama'nın daha fazla kan politikasına destek vermek suçtur, zulümdür. Bu zulme sessiz kalmayalım! Emperyalist şeflerin rengi değişse de işgal politikalarının değişmediğinin somut göstergesi olan ziyareti protesto etmek için 4 Nisan Cumartesi Saat 14:00'te Fatih Saraçhane Parkı'nda buluşalım." 

EMPERYALİST ŞEFLERİN RENGİ DEĞİŞSE DE İŞGAL POLİTİKALARI DEĞİŞMİYOR!

SUÇ ORTAKLIĞINA HAYIR, İŞGALE SON!


İLKAV'dan Yapılan Çağrı

Emperyalist ABD'nin işgal ve katliam politikasının yeni yüzü Obama 5 Nisan Pazar günü Ankara'ya geliyor.

Irak'ta ve Afganistan'da batağa saplanan ABD, Orta Doğu işgalinin sürdürmek için yerli işbirlikçileri eliyle daha fazla kan ve gözyaşı dökmek için Türkiye'ye geliyor. Emperyalist ABD'nin barış ve istikrar maskesi altında işgal projelerine destek vermemek ve yaptığı ziyaretin bozgunculuk projelerinin bir parçası olduğunu haykırmak için, 5 Nisan Pazar günü 12.00'te Kızılay YKM önünde buluşalım.

Emperyalizm yenilecek direniş kazanacak

 

HAKSÖZ-HABER