1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. Muş’ta Grup Yürüyüş Konserine Yoğun Katılım
Muş’ta Grup Yürüyüş Konserine Yoğun Katılım

Muş’ta Grup Yürüyüş Konserine Yoğun Katılım

1 Ocak 2015'te saat 18.00'de Muş Alparslan Üniversitesi Öğrenci Topluluklarından beşi ve Muş Kız Anadolu İHL tarafından düzenlenen program çerçevesinde Grup Yürüyüş bir konser verdi.

03 Ocak 2015 Cumartesi 14:57A+A-

HAKSÖZ-HABER

Grup Yürüyüş, Alparslan Üniversitesi Öğrenci Toplulukları (Anemon, İnsani Değerler, Bir Genç, İlim ve Fikir, İnsani Yardım) ve Muş Kız Anadolu İHL tarafından Muş Öğretmenevi Konferans Salonunda düzenlenen etkinlikte konser verdi. Yoğun katılımın gözlendiği konseri yaklaşık bin kişi izledi.

Program Kur'an'ın okunması ile başladı. Ardından Üniversite Öğrenci Toplulukları adına Araştırma Görevlisi Cahit Karaalp bir konuşma yaparak toplumun olumlu yönde değişiminde gençlerin rolünden, onları bekleyen tehlikelerden ve o tehlikelere karşı alınabilecek tedbirlerden söz etti. Muş Kız Anadolu IHL öğrencisi Afra Büyükgüven'in okulunun yaptığı etkinliklerden söz eden konuşmasının ardından başlayan Grup Yürüyüş konseri izleyiciler tarafından büyük bir coşku ile takip edildi.

Konser boyunca yoğun isteklerin geldiği Grup Yürüyüş'ün eserlerine katılımcılar da eşlik etti. CD imza programının ardından etkinlik sona erdi.

grup-yuruyus-mus02.jpg

grup-yuruyus-mus01.jpg

grup-yuruyus-mus05.jpg

grup-yuruyus-mus07.jpg

grup-yuruyus-mus11.jpg

grup-yuruyus-mus03.jpg

grup-yuruyus-mus04.jpg

grup-yuruyus-mus06.jpg

HABERE YORUM KAT