1. HABERLER

  2. HABER

  3. Muharrem İnce Bir Gün Sonra Fark Etti
Muharrem İnce Bir Gün Sonra Fark Etti

Muharrem İnce Bir Gün Sonra Fark Etti

Yalova'da köprülü kavşak yapılacağı için belediye tarafından 180 ağacın kesilmesine, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'den bir gün sonra tepki geldi.

28 Kasım 2014 Cuma 15:54A+A-

Yalova'da köprülü kavşak yapılacağı için belediye tarafından 180 ağacın kesilmesine, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'den bir gün sonra tepki geldi. Gezi Parkı eylemlerinde en önde yürüyen İnce, ağaçlar kesildikten sonra ortaya çıkıp, ağaçların kesilmesinin değil de Yalova'nın ağaç kesmekle anılmasının içini acıttığını söyledi.

Bursa Emirsultan Camisi'nde CHP'li Şahin Gencal'ın dayısı Nazım İnceler'in (85) cenaze törenine katılan Muharrem İnce, açıklamalarda bulundu.

Gezi Parkı eylemlerinde yürüyen İnce Yalova'daki ağaç kesimi için sadece "Doğrusu, Yalova'nın ağaç kesmeyle gündeme gelmesi benim içimi acıttı. Böyle bir olayla anılmak hoşuma gitmedi" demekle yetindi.

180 değil 18 çınar

Muharrem İnce'nin açıklaması şöyle: Yürüyen Köşkü ile bilinen Yalova'nın ağaç kesimiyle anılmasının hiç hoşuna gitmediğini ifade eden Muharrem İnce, "Doğrusu, Yalova'nın ağaç kesmeyle gündeme gelmesi benim içimi acıttı. Böyle bir olayla anılmak hoşuma gitmedi. Şimdi Yalova'ya gidiyorum, gidince ayrıntıları öğreneceğim. Sabah görüştüğümde kesinlikle 180 değil, 18 çınarın kesildiğini söylediler. Gidip yerinde inceleyeceğim. Mecliste toplantı yapmadan açıklamayı doğru bulmuyorum" dedi.

Başkan yurt dışında

Belediye Başkanı Vefa Salman'ın yurtdışında olduğunu anlatan İnce, "Belediye Başkan vekilini aradım, belediye meclis üyelerimizi acilen toplantıya çağırdım. Şimdi onlarla toplantı yapacağım, ayrıntılarını öğrenmem lazım" diye konuştu.

Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT