1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. “Mescid-i Aksa'ya Düzenlenen Baskınlara Tepki Gösterilsin”
“Mescid-i Aksa'ya Düzenlenen Baskınlara Tepki Gösterilsin”

“Mescid-i Aksa'ya Düzenlenen Baskınlara Tepki Gösterilsin”

Şeyh Muhammed Arif Veted, işgalcilerin Mescid-i Aksa'ya yönelik ihlallerine karşı Arap ülkelerinin ve Müslümanların ortak bir tavır ortaya koymalarını istedi.

31 Mayıs 2016 Salı 18:10A+A-

Kudüs'e ve Mescid-i Aksa'ya Destek İçin Yüksek Heyet Başkanı Şeyh Muhammed Arif Veted, işgalcilerin Mescid-i Aksa'ya yönelik ihlallerine karşı Arap ülkelerinin ve Müslümanların ortak bir tavır ortaya koymalarını istedi.

QPress'e konuşan Veted, Kudüs'ün Arap ve İslam kenti olduğunu belirterek, İslami vakıf olduğu için Kudüs topraklarının tek bir karışının dahi gasp edilemeyeceğini söyledi.

Kudüs'ü Yahudileştirme faaliyetlerini reddettiklerini bildiren Veted, Yahudi yerleşimcilerin önümüzdeki hafta Mescid-i Aksa'ya yoğun bir şekilde baskın düzenleme çağrılarına karşı Mescid-i Aksa'ya giderek nöbet tutulmasını istedi.

Yahudi yerleşimciler, önümüzdeki Pazar günü mübarek Ramazan ayının hemen öncesinde Kudüs'ün işgalinin tamamlanmasının yıldönümünü kutlama bahanesiyle Mescid-i Aksa'ya baskın düzenleme çağrısı yapıyor.

Mescid-i Aksa'nın yıkılarak yerine sözde heykelin inşa edilmesini isteyen fanatik Yahudi örgütleri de baskın çağrılarına destek vererek, "Heykel Dağı"nın özgürlüğe kavuşturulmasının Mescid-i Aksa içinden gerçekleştirileceğini söylüyor.

FİEM

HABERE YORUM KAT