1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. Maraş’ta İslami Kuruluşlardan Hüda Par'a Taziye Ziyareti
Maraş’ta İslami Kuruluşlardan Hüda Par'a Taziye Ziyareti

Maraş’ta İslami Kuruluşlardan Hüda Par'a Taziye Ziyareti

Diyarbakır’da PKK/YDG-H tarafından silahlı saldırı sonucu şehit edilen Yeni İhya Der Başkanı Aytaç Baran’ın taziyesi için İslami kuruluşlar, Kahramanmaraş Hüda Par ve İkra-Der’i ziyaret ettiler.

13 Haziran 2015 Cumartesi 23:18A+A-

HDP/PKK’nın Kürt illerindeki Müslüman Kürtlere yaptığı zulümler ile ilgili İkra-Der başkanı Ramazan Baykuş ile HÜDA PAR il başkanı Nusrettin Ödörgücü’den bilgi alındı.

İkra-der Başkanı Ramazan Baykuş konu ile ilgili olarak HDP/PKK’nın Müslümanlara tehdit ve baskı oluşturduğunu adeta ’bizim düşüncemize sahip olmayanlar bu coğrafyada yaşayamaz’ dercesine kardeşlerimizin yaşam alanını kısıtladığını dile getirdi. İlave olarak Baykuş “Oysa biz sadece Allah’ın dinini yaşamaya çalışan ve insanları bu dine davet eden ve davet ederken de hiç kimseye baskı kurmadan özgür bir şekilde tercihi kendilerine bırakan insanlarız. Biz kimseye zulüm etmiyoruz. Fakat HDP/PKK insanlarımıza her türlü ahlaksızlığı ve fuhşiyatı  dayatmakta ve zulmü  reva görmektedir” dedi.

HÜDA PAR il başkanı Nusrettin Ödörgücü ise “Aytaç kardeşimiz herkese yardım eden Allah’ın dinini hakkıyla yaşamaya çalışan muvahhit bir kardeşimizdi. O insanlara iyilikten başka bir şey yapmadı. O da aynı talebesi Yasin Börü gibi HDP/PKK tarafından vahşice şehit edildi. Biz masum insanların kanı dökülsün istemiyoruz. Ama HDP/PKK gibi kanla beslenen yapılar kendi insanlarını dahi gözlerini kırpmadan öldürebilirler” diyerek yürek sızısını ortaya koydu.

HABERE YORUM KAT