1. HABERLER

  2. HABER

  3. Kudüs’ün Sembol İsimleri İstanbul’a Geliyor
Kudüs’ün Sembol İsimleri İstanbul’a Geliyor

Kudüs’ün Sembol İsimleri İstanbul’a Geliyor

Filistin’in 3 önemli ismi, Şeyh Raid Salah, İkrime Sabri ve Kemal Hatip İstanbul’a geliyor.

05 Ekim 2011 Çarşamba 08:06A+A-

Mescid-i Aksa Muhafızı Şeyh Raid Salah, Kudüs Müftüsü İkrime Sabri ve Yardımcısı Kemal Hatip 8 Ekim 2011 Cumartesi günü saat 16.30’da Feshane’de bir konferans verecekler.

Mescid-i Aksa Muhafızı Şeyh Raid Salah, Kudüs Müftüsü İkrime Sabri ve Yardımcısı Kemal Hatip 8 Ekim 2011 Cumartesi günü saat 16.30’da İstanbul’da Feshane Kültür ve Sanat Merkezi’nde bir konferans verecekler. 

Kudüs ve Civarındaki Osmanlı Eserlerini Koruma ve Yaşatma Derneği MİRASIMIZ-DER tarafından organize edilen “Mirasımız Tehlikede” konulu etkinlik halka açık olacak. Konferansa çok sayıda insanın katılımı bekleniyor.

İsrail’in bir süre cezaevinde tuttuğu Raid Salah, en son İngiltere’de gözaltına alınmıştı. Halen tutuksuz yargılanan Salah’ın İngiltere yönetiminin engellememesi durumunda 8 Ekim’de İstanbul’da olması bekleniyor.

İkrime Sabri ve Yardımcısı Kemal Hatip de Kudüs’te yaşıyor. İkili konuşmalarında Kudüs ve Filistin’de yaşananları anlatacaklar.

Etkinliği organize eden MİRASIMIZ-DER Başkanı Muhammed Demirci, “Kudüs’te hem Filistinlilerin yaşadıkları hak ihlallerini hem de yıkılmak üzere olan İslam eserlerini gündeme getirmek için Mirasımız Tehlikede programlarının üçüncüsünü düzenliyoruz. Programa bütün halkımız davetlidir” dedi.

HABERE YORUM KAT