1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Kudüs’te İki Siyonist Yaralandı
Kudüs’te İki Siyonist Yaralandı

Kudüs’te İki Siyonist Yaralandı

İşgal altındaki Kudüs’te intifada devam ederken, Siyonistlerden iki kişinin dün akşam bıçaklı saldırıya uğramaları sonucu yaralandıkları bildirildi.

22 Kasım 2014 Cumartesi 12:12A+A-

Haber merkezlerine ulaşan bilgiye göre, dün Kudüs’ün Cebelu’z-Zeytun bölgesindeki topraklar üzerinde kurulan Beit Orot Yerleşkesi yakınlarında Siyonist çete mensuplarından iki kişi bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırı sonucu orta derecede yaralanan iki Siyonist hastaneye kaldırılırken, işgal polisi eylemi yapanları yakalamak için geniş çaplı arama başlattı. Eylem konusunda daha fazla bilgi verilmezken, eylemin kimler tarafından yapıldığıyla ilgili de bir bilgi verilmedi.

İşgal altındaki Kudüs halkı işgalcinin uyguladığı insanlık dışı uygulamalara, baskı ve zulme, Mescidi Aksa’ya yönelik baskınlara karşı başlattığı intifada devam ederken, Siyonist asker, polis ve milislere yönelik yapılan eylemler ise işgal rejimini endişelendiriyor. Eylemler nedeniyle Siyonistlerin uykusu kaçarken, işgal rejimi direnişin üçüncü bir intifadaya dönüşmemesi için yoğun çaba harcıyor. 

FİEM

HABERE YORUM KAT