1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. "Kudüs İçin Yol Açık, Kudüs İçin Yola Çık" Etkinliği
"Kudüs İçin Yol Açık, Kudüs İçin Yola Çık" Etkinliği

"Kudüs İçin Yol Açık, Kudüs İçin Yola Çık" Etkinliği

İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, "Konya mitingi, 28 Şubat süreci, One Minute, Mavi Marmara ve bugünkü Kudüs ile birlikteliğimizin hepsi, sadece aşamalardır. Nereye kadar? Özgürce Mescid-i Aksa’da namaz kılana kadar." dedi. 

13 Ocak 2018 Cumartesi 01:22A+A-

Tuzla'da İHH ve Tuzla Belediyesi tarafından "Kudüs İçin Yol Açık, Kudüs İçin Yola Çık" etkinliği yapıldı. 

Etkinlikte konuşan Yıldırım, İsrail'in korkak olduğunu ve onlardan korkulmaması gerektiğini söyledi. 

Necmettin Erbakan'ın sözlerini hatırlatan Yıldırım, "Onlara verilen servete karşı, onlara verilen güce, kuvvete, sayıya rağmen Allah’a dayanın. Bizim hiçbir şeyimiz yok onların nükleer silahı var. Konya mitingi, 28 Şubat süreci, One Minute, Mavi Marmara ve bugünkü Kudüs ile birlikteliğimizin hepsi, sadece aşamalardır. Nereye kadar? Özgürce Mescid-i Aksa’da namaz kılana kadar. Hedefimiz o." diye konuştu. 

AA'da yer alan habere göre "Mekke'yi yaşadığımızda etrafı mübarek kılınmış Mescid-i Aksa'ya gideriz." diyen Yıldırım, "Bizi nereden vuracaklarını biliyorlar. Bizim tövbe ettiğimizde dünyayı nasıl kurtaracağımızı çok iyi biliyorlar. Onun için dünyada Armagedon Savaşı'nı başlatmak isteyen siyonistler, dünyadaki günahların artması gerektiğine inandıkları için dünyanın bütün ücra köşelerinde günahın ve pisliğin artması için her türlü şeyi, İslam dünyası içine adeta bocalıyorlar." ifadelerini kullandı. 

Konuşmaların ardından Grup Yürüyüş Filistin'e adadığı ezgilerinden oluşan bir konser verdi.

HABERE YORUM KAT

1 Yorum