1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Konya Tevhid Dergisi Temsilciliği'ne Polis Operasyonu
Konya Tevhid Dergisi Temsilciliği'ne Polis Operasyonu

Konya Tevhid Dergisi Temsilciliği'ne Polis Operasyonu

Konya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından bu akşam 21:30 sularında Konya Tevhid Dergisi Temsilciği'ne 300 kadar katılımcının bulunduğu siyer semineri esnasında operasyon düzenlendi.

09 Aralık 2018 Pazar 01:15A+A-

Konya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bu akşam 21:30 sularında Konya Tevhid Dergisi Temsilciği'ne "Huzur" operasyonu kapsamında 300 kadar katılımcının bulunduğu siyer semineri esnasında operasyon düzenlendi.

Temsilcilikte 7 yıldır her cumartesi yapılmakta olan seminerin bitmesine yakın dergi temsilciliğinin mescid bölümüne giren polis ekipleri programın bitmesine müsaade etmeyerek tüm katılımcıların üst aramasını ve kimlik kontrolünü yaptı.

Kimlik kontrolü ve üst aramasından sonra TEM Şube, Güvenlik Şube ve Çevik Kuvvet Şube'ye bağlı ekipler dergi temsilciliğinden ayrıldı.

"Huzur Operasyonu" adı altında yapılan dergi temsilciliğine yapılan baskında 620 adet "Tüm Rasuller'in Ortak Daveti" isimli kitaba, 44 adet "Cennete Davet Var" isimli kitaba, 187 adet "Haydi İslam'a" isimli kitaba, 35 adet "Dinin Doğru Anlaşılmasında Dört Temel Kaide" adlı kitaba savcılık talimatı ile el konulduğu tutanak altına alındı.

HABERE YORUM KAT

3 Yorum