1. HABERLER

  2. HABER

  3. "Kobani'den Gelen Muhacir Kardeşlerimize Ensar Olma Günü"
"Kobani'den Gelen Muhacir Kardeşlerimize Ensar Olma Günü"

"Kobani'den Gelen Muhacir Kardeşlerimize Ensar Olma Günü"

ÖZGÜR-DER ve AYDER'in ortaklaşa düzenlediği "Kobani'den Gelen Muhacir Kardeşlerimize Ensar Olma Günü" kapsamında toplanan yardımlar sahiplerine ulaştırıldı.

22 Aralık 2014 Pazartesi 14:34A+A-

ÖZGÜR-DER ve AYDER'in ortaklaşa düzenlediği  "Kobani'den Gelen Muhacir Kardeşlerimize Ensar Olma Günü" kapsamında toplanan yardımlar sahiplerine ulaştırıldı.

ÖZGÜR-DER Diyarbakır Şubesi ve AYDER'in beraber düzenlediği  "Kobani'den Gelen Muhacir Kardeşlerimize Ensar Olma Günü" kapsamındaki kampanyaya halkın duyarlılığının beklentilerinin çok ötesinde olduğunu belirten yetkililer, kampanya kapsamında toplanan giyim, ayakkabı, battaniye, çocuk ihtiyacı, gıda vb. malzemelerin Suruç’taki muhacirlere ulaştırıldığını kaydettiler.

Konuyla ilgili Islah-Haber’e açıklama yapan yetkililer, yapılan görüşmelerde Kobani’den gelenlerin çoğunluğunun yardıma muhtaç olduklarını belirterek; özellikle çocukların bundan etkilendiğini gözlemlediklerini ve Kobanililerin Müslümanların kendilerine yaptığı yardımlardan memnun olduklarını söylediler.

Konuyla ilgili “Mü’minin mü’mine karşı durumu, bir parçası diğer parçasını sımsıkı kenetleyip tutan binalar gibidir” hadisine atıf yapan yetkililer, bu bilinçle kenetlendiklerini ve muhacirlere yönelik yardımlarını yine bu bilinç temelinde sürdüreceklerini kaydettiler. 

46863.jpg

46864.jpg

46865.jpg

46866.jpg

HABERE YORUM KAT