1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Kemalist Nurşen Mazıcı Canlı Yayından Kovuldu
Kemalist Nurşen Mazıcı Canlı Yayından Kovuldu

Kemalist Nurşen Mazıcı Canlı Yayından Kovuldu

Türkiye'nin müzmin Kemalistlerinden Prof. Nurşen Mazıcı, Habertürk'te darbeye senaryo dedi direnişçiler hakkında çirkin ifadeler kullanınca canlı yayından kovuldu.

26 Temmuz 2016 Salı 04:18A+A-

Habertürk'te Ece Üner'in sunumuyla ekrana gelen Enine Boyuna programında 15 Temmuz'da  askeri darbe girişimi konuşuldu.

Programa katılan Marmara Üniversitesi'nde görevli Prof. Nurşen Mazıcı skandal açıklamalarda bulundu. Darbecilere karşı canlarıyla direnerek  kahramanca canlarını veren insanlara küçümseyici bir şekilde "öldüler" diyen Mazıcı, Kılıçdaroğlu’nun başlattığı halk askerlerin kafasının kesildi yalanını devam ettirdi.

Programın sunucusu Ece Üner'in uyarısına rağmen özür dilemeyen Nurşen Mazıcı, reklam arasından sonra yayından kovuldu.

Ece Üner'den Nurşen Mazıcı açıklaması.

Nurşen Mazıcı hocanın ifadeleri amacını aştığını bir kere daha belirtelim. Biz kendisine teşekkür ettik katksısından dolayı ancak, dediğimiz gibi amacını aştığını, söylemek istemediği birşeyi demek istemediğini umuyoruz.

Biz kendisine teşekkür ettik ve programdan ayrılmasını rica ettik. Çünkü bu konuda hepimiz mutabakat içerisindeyiz. Hepimiz onların demokrasi şehitleri olduğunu, çok büyük tehlikenin onlar sayesinde  bertaraf edildiğini ve bütün bunların partiler üstü bir konu olduğu konusunda mutabıkız.Dolayısıyla böyle bir yayında değişiklik oldu."

Marmara Üniversitesi Nurşen Mazıcı Hakkında Açıklama Yaptı

marmara_3920.jpg

HABERE YORUM KAT

2 Yorum