1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Kayyum Olarak Atanan Batman Belediyesi Başkanı: ‘Belediyenin Patronu Halktır’
Kayyum Olarak Atanan Batman Belediyesi Başkanı: ‘Belediyenin Patronu Halktır’

Kayyum Olarak Atanan Batman Belediyesi Başkanı: ‘Belediyenin Patronu Halktır’

Batman Belediye Başkanı'nın yerine kayyum olarak atanan Şevket Aksoy, "Bu kenti halkımız ile birlikte yöneteceğiz. Belediyenin patronu halktır" dedi.

06 Kasım 2016 Pazar 12:54A+A-

Aksoy ayrıca, önümüzdeki günlerde temizlik kampanyası başlatacaklarını belirterek, "Yeni bir temizlik sezonu açacağız" diye konuştu.

Batman Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Şevket Aksoy, "Öncelikle bu kenti halkımız ile birlikte yöneteceğiz, sorunlarımızı elbirliğiyle aşacağız. Bunun için de halkımızın desteğine ihtiyacımız var" dedi.

Kentte yapılan hizmetleri yerinde kontrol eden Aksoy, "Göreve geldiğimiz ilk günden beri kalite anlayışımızın iki önemli ayağı var, bunlardan biri hizmeti alan vatandaşlarımızın mutluluğu, ikincisi de hizmeti verenlerdir yani belediye çalışanlarının mutluluğudur" dedi. Aksoy, "Nasıl çalışmayanların, hizmeti sabote edenlerin belediyemizde yeri yoksa hizmeti gereğince yerine getirenlerin de haklarını ödemek durumundayız. Göreve 50 gün önce başladık. Tuvaletler girilemez durumdaydı, koridorlar sigara izmaritleriyle ve çamurlarla doluydu. Bunun sebebi ise burada çalışan işçilerin günde bir buçuk saat çalışıyor olmalarıydı. Milletin parasını, kamunun parasını savurmaya hiç kimsenin hakkı olmadığı gibi bizim de hakkımız yok, herkes işini yapacak" dedi.

"Halkımızla yöneteceğiz"

Sabah gazetesinin haberine göre; göreve başladığı günden bugüne kadar Batman halkına kendilerine verdikleri destek için teşekkür eden Aksoy, "İlk günden beri halkımızın güvenine mazhar olduk. Birlikte yapacağımız çok şey var. Birinci prensibimiz bu kenti halkımız ile birlikte yöneteceğiz, sorunlarımızı el birliğiyle aşacağız. Bunun için de halkımızın desteğine ihtiyacımız var. Belediyenin patronu halktır. Önümüzdeki günlerde bir temizlik kampanyası, yeni bir temizlik sezonu açacağız. Bundan sonra her ay tüm mahalle muhtarlarımızla bir araya gelip sorunlarımızı ve hizmetlerimizi birim ekibi amirlerimizle muhtarlarımızla birlikte değerlendirme yapıyoruz. Onların isteklerini ve önerilerini alıyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

2 Yorum