1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Kavgada Her Yol Mübah; Şovenizm Dahil!
Kavgada Her Yol Mübah; Şovenizm Dahil!

Kavgada Her Yol Mübah; Şovenizm Dahil!

Gülen grubunun Hükümeti zor durumda bırakmak, zayıflatmak ve yıpratmak için her türlü yola başvurmasının sonu gelmiyor.

14 Kasım 2014 Cuma 18:55A+A-

HAKSÖZ HABER

Fethullah Gülen grubunun Hükümeti zor durumda bırakmak, zayıflatmak ve yıpratmak için her türlü yola başvurmasının sonu gelmiyor. Dini referansları bir şekilde önemsediğini beyan eden bir hareketin adeta “ya benimsin ya da kara toprağın” mantığıyla kavgada kullanılacak araç gibi kendisi dışındaki tüm Müslümanları kolayca harcayabilmesi ibretlik görüntüler ortaya çıkarıyor.

Geçtiğimiz aylarda Hükümet karşıtı siyasal muhaliflerin kışkırtması ve on yılların Kemalist eğitim ve politikaların sonucunda şovenist kültürü içselleştirmiş grupların Suriyeli mültecilere yönelik saldırıları tazeliğini korurken Gülen Cemaatinin yayın organlarından Bugün Gazetesi akıl almaz bir manşetle bugün çıktı. Suriyeli muhacirler çok zor koşullarda Türkiye’de yaşamalarına rağmen sosyal haklarıyla ilgili düzenlemelerin bugüne kadar yapılmamasından dolayı yaşadıkları sıkıntılar konuya duyarlı herkesin malumu iken Bugün Gazetesi yok artık dedirtecek cinsten habere imza attı.

Hükümetin Suriyeli mültecilere yönelik çalışma izninin verilmesi yönündeki açıklamalarının Türkiye İş Kurumu’na kayıtlı 800 bin kişiyi “şok” ettiği başlığıyla çıkan haber CHP’nin İslam karşıtı söylem ve eylemlerinde militan tavrıyla ön saflarda yer alan Umut Oran’ın fotoğraf ve açıklamalarını destek gücü olarak değerlendirmiş. 

Fayda verir mi bilmeyiz ama yine de bu habere imza atan zihniyete şunu hatırlatıyoruz: Allah’tan korkun ve kirli kavganızda Suriyeli mazlumlara düşmanlık yapmayı bırakın!

bugun-gazetesi_.jpg

HABERE YORUM KAT

3 Yorum