1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Kassam Sözcüsü: El-Mecdel Füze Menzilimizde, Aşdod ve Bi’ri Saba Sırada
Kassam Sözcüsü: El-Mecdel Füze Menzilimizde, Aşdod ve Bi’ri Saba Sırada

Kassam Sözcüsü: El-Mecdel Füze Menzilimizde, Aşdod ve Bi’ri Saba Sırada

İzzeddin El-Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde, Siyonist işgal güçlerinin Gazze’de sivil alanları hedef almasına misilleme olarak bundan sonra işgal altındaki Mecdel’in füze menzillerinde olacağını duyurdu.

13 Kasım 2018 Salı 22:53A+A-

Hamas’ın askeri kanadı durumundaki İzzeddin El-Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde, Siyonist işgal güçlerinin Gazze’de sivil alanları hedef almasına misilleme olarak bundan sonra işgal altındaki Mecdel’in füze menzillerinde olacağını duyurdu.

Ebu Ubeyde yaptığı açıklamada, saldırılar devam ederse ikinci hedeflerinin Aşdod ve Bi’ri Saba olacağını hatırlattı.

Kassam Tugayları sözcüsü, Askalan’da meydana gelen kayıptan işgal rejiminin sorumlu olduğunu belirterek, saldırganlığın devam etmesi durumunda gelecek adımların daha büyük olacağı uyarısında bulundu.

Ebu Ubeyde daha önce yaptığı açıklamada işgal rejimini saldırılara devam etmesi durumunda Askalan ve Gazze çevresindeki yerleşkelerin hedefte olacağı konusunda uyarmıştı. Uyarıyı dikkat almayan işgal güçlerinin saldırılarına devam etmesi üzerine direniş güçleri Askalan ve yerleşkelere onlarca füze attı. Füzeler bir eve isabet ederken, bir Siyonist hayatını kaybetti onlarcası da yaralandı.

Ebu Ubeyde daha önceki açıklamasında, direnişin eylemleri genişletmek için istişare içinde olduğunu belirtmiş, saldırılar devam ederse iki milyon Siyonist yerleşimcinin direnişin füze menzilinde olacağı uyarısında bulunmuştu.

FİEM

HABERE YORUM KAT

1 Yorum