1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. İTÜ’de Müslüman Öğrenciler Sol Çeteleri Püskürttü!
İTÜ’de Müslüman Öğrenciler Sol Çeteleri Püskürttü!

İTÜ’de Müslüman Öğrenciler Sol Çeteleri Püskürttü!

Müslüman öğrenciler, Şebbihacı sol çeteleri İTÜ’de püskürttü.

02 Mart 2016 Çarşamba 20:29A+A-

HAKSÖZ HABER

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Teknik Üniversite’sinde (İTÜ) “28 Şubat’tan Bugüne Türkiye’de Değişim Süreci ve Üniversiteler” programını engellemeye çalışan sol-sosyalist gruplar, bugün İTÜ Beyan’ın iftiralara karşı yayınladığı bildiriye engel olmaya çalıştı! Sosyal faşistler yine Müslüman hanımların yalnız olduğu anlarda saldırarak çirkef yüzlerini gösterdiler. Olaya müdahale eden Müslüman öğrenciler sosyal faşistler dağılmadan okuldan ayrılmayacaklarını beyan ettiler. Daha sonra özel güvenlik görevlilerinin verdiği sözler sonucunda sol çetelerin bölgeyi terk etmesiyle Müslüman öğrenciler de namaz kılmak üzere mescide geçtiler. Ancak özel güvenlik görevlilerinin işgüzarlığı ve sol çetelere müsamahakâr davranması sonucu geride kalan birkaç Müslüman öğrencinin arkasından sol şebbihalar çok sayıda soda şişesi ve çatal ile saldırdı.

Arkalarına Bakmadan Kaçtılar!

Yeniden bir araya gelen Müslüman öğrenciler sosyal faşistlerin bu şekilde onursuz ve ahlaksızca davranışlarının ne ilk ne de son olduğunu söyleyerek bu ahlaksız güruhun okuldan tamamen çıkartılmadıkça asla gitmeyeceklerini ilan ettiler. Çevik polisin ve özel güvenlik görevlilerinin soda şişeleri ile saldıran sosyal faşistlere müdahale etmemekte direnmesi üzerine harekete geçen Müslüman öğrenciler sosyal faşistleri kovaladı! Güvenlik görevlilerinin arkasından Müslümanlara her türlü hakareti eden sol-sosyalistler, her zaman olduğu gibi Müslümanların karşısında duramayıp kız arkadaşlarını arkada bırakarak kaçtılar. Müslümanların etkinliklerine hanımların olduğu vakitlerde saldıran sosyal faşistlerin ahlaklarının tersine, Müslümanlar kız öğrencilere müdahalede bulunmadı.

7 Müslüman Öğrenci Gözaltına Alındı

Sol çetelerin üniversitelerde her türlü taşkınlığı yapması karşısında pasif kalan üniversite güvenlik görevlileri ve polis, Müslüman öğrencilerin kendilerini savunmaları karşısında ise son derece saldırgan davrandı. Polisin birçok öğrenciyi darp edip 7 öğrenciyi de yine darp ederek gözaltına alması Müslüman öğrenciler tarafından protesto edildi.

Müslüman öğrenciler daha sonra; “Buradan bir kez daha bildirmek isteriz ki bu ahlaksızca saldırı sosyal faşistlerin ne ilk ne de son saldırısıdır ancak Müslüman öğrenciler bu saldırılar karşısında yılmayacak bilakis üniversitelerde İslam’ın rahatça yayılabilmesi için gereken her türlü çabayı göstereceklerdir.” şeklinde açıklamada bulunarak dağıldılar.

itu_musluman_genclik1.jpg

itu_musluman_genclik2.jpg

itu_musluman_genclik3.jpg

itu_musluman_genclik4.jpg

itu_musluman_genclik5.jpg

itu_musluman_genclik6.jpg

itu_musluman_genclik7.jpg

HABERE YORUM KAT

5 Yorum