1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. İşte Suriye'deki Katliamın Fotoğrafları
İşte Suriyedeki Katliamın Fotoğrafları

İşte Suriye'deki Katliamın Fotoğrafları

Suriye Baas ordusu ve Şebbiha milisleri girdikleri semtlerde kadın, çocuk, bebek bakmaksızın tam bir katliam icra ediyorlar.

12 Mart 2012 Pazartesi 21:08A+A-

HAKSÖZ-HABER

Baas ordusu muhaliflerin güçlü olduğu semtlerde yaşayan halkın üzerine bomba yağdırırken Şebbiha milisleri de girdikleri evlerde çocuklara, kadınlara tecavüz ediyor; bıçaklarla doğrayıp insanları yakıyorlar.

Yerel kaynaklar, Şebbiha güçlerinin evleri basıp, aileleri topluca katlettiğini bildiriyor. El-Cezire televizyonu da Suriye genelinde 140 sivilin katledildiğini duyurdu. 

TAM BİR VAHŞET
Suriye’nin İdlib kentinde yeni bir katliam daha yaşandı. Suriye ordusu tarafından kuşatılan İdlib kentinde, atılan top atışlarından korunmak için evlerinden ayrılmaya çalışan 24 kişinin öldürüldüğü bildirildi. Gelen haberler arasında Der'a'da, İdlib’in Mearratu Mısrin, Humus’un Kerem ez-Zeytun, Aşira ve Bab-ı Derib mahallelerinde şiddetli top atışlarının olduğu bildiriliyor.

30 AİLENİN KATLEDİLDİĞİ BELİRTİLİYOR
Muhalifler, Humus'un Kerem Zeytun semtinde yaşanan katliam görüntülerini sosyal paylaşım sitelerinde kamuoyu ile paylaştı. Aralarında yaklaşık 30 ailenin bulunduğu 60 sivilin bıçaklanarak katledildiği, sivillerin 25'inin çocuk ve 20'sinin kadın olduğu da gelen bilgiler arasında.

İŞTE KATLİAMIN BELGESİ – FOTOĞRAFLAR (+18)

NOT: Bir kısmını yayınlamadığımız ve bazısını da buzlamak durumunda kaldığımız fotoğraflar çocuklar için uygun değildir…

İŞTE KATLİAMIN BELGESİ – FOTOĞRAFLAR (+18)

 

 

HABERE YORUM KAT

19 Yorum