1. HABERLER

  2. HABER

  3. İstanbul Esenler’de 500 Polisle Operasyon
İstanbul Esenler’de 500 Polisle Operasyon

İstanbul Esenler’de 500 Polisle Operasyon

İstanbul’un Esenler ilçesinde yaklaşık 500 polisin katılımıyla asayiş ve narkotik suçlarıyla ilgili operasyon yapıldı. Bazı evlere ve işyerlerine baskınlar düzenlendi.

20 Kasım 2014 Perşembe 12:22A+A-

İstanbul’un Esenler ilçesinde yaklaşık 500 polisin katılımıyla asayiş ve narkotik suçlarına yönelik geniş çaplı operasyon gerçekleştirildi.

Operasyon kapsamında Tuna Mahallesi merkezli olmak üzere baskın ve aramalar yapıldı. Baskın yapılan bölgelerde rutin asayiş denetimleri de gerçekleştirildi. 

Asayiş Şube Müdürlüğü'nün koordinesinde yürütülen operasyona Çevik Kuvvet, Özel Harekât, Narkotik ve Güven Timleri şube müdürlüklerinin yanı sıra Yunus timleri ile Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de katıldı.

Bir polis ve iki gazeteci yaralandı

Uygulamalar sırasında mahalleli bir grup, polis ve gazetecilere taşlı saldırıda bulundu, iki gazeteci hafif yaralandı.

Atışalanı Köprüsü altında operasyon kapsamında arama yapan yunus polisleri şüpheli gördükleri bir aracı durdurmak istedi. Ancak şüpheliler durmayarak aracı polisin üzerine sürdü. Bir polis, aracın çarpması sonucu yaralandı.

Diğer polisler de aracı durdurmak için havaya uyarı ateşi açtı. Ancak şüpheliler kaçtı. Yaralı polis ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT