1. HABERLER

  2. BASIN AÇIKLAMASI

  3. İstanbul Ensarları: Ve Biz de “ALLAH’tan Başka İlah Yoktur” Diyoruz…
İstanbul Ensarları: Ve Biz de “ALLAH’tan Başka İlah Yoktur” Diyoruz…

İstanbul Ensarları: Ve Biz de “ALLAH’tan Başka İlah Yoktur” Diyoruz…

İstanbul Ensarları bir basın yayınlayarak Kemalist ve ırkçı kesimler tarafından hortatılan faşizm kınandı:

13 Kasım 2018 Salı 11:24A+A-

İstanbul Ensarları Tarafından Yapılan Açıklamanın Tam Metni:

Emperyalistler ve yerli işbirlikçileri eliyle mustazaf hale getirilen, evleri, malları, hayatları gasp edilen muhacirlere sahip çıkmaya çalıştığımız gibi, sekularizm adına, emperyalizm adına, halkını yabancılaştıran inkılaplar eliyle zihinleri iğdiş edilen ve edilmeye çalışılan insanlara yardım etmek de görevimizdir. 

0 Kasımda Edirnede yaşanan ve sonucunda genç bir hanım kardeşimizin cezaevine girmesine sebep olan 10 Kasım ritüellerinin Müslüman halka dayatılmasına biran önce son verilmelidir. 

Anaokulundan üniversite dönemine kadar planlı bir biçimde çocukların beyinlerine kazınan kemalist düşünce genç nesillerde ciddi tahribatlar oluşturmaktadır. KEMALİST SİSTEMİNİN yetiştirdiği nesillerin ne halde olduğunu bizzat GEZİPARKI ve LGBT olaylarında gördük ve şahitlik ettik. 

Aynı güruh bu coğrafyaya sığınmış tüm mazlum müslümanları ötekileştiren ve faşistce bu bölgeyi terketmesini isteyenlerdir. 

Ne mazlum muhacirleri ne de düşüncesini ifade eden müslümanları yalnız bırakmayacağız.

Müslüman halkların yaşam alanlarına ve çocuklarına verdiği tahribat yetmezmiş gibi kesin itaat ve teslimiyet bekleyen kemalist sistemin bu dayatmasını kabul etmiyor ve bizlere zorla dayatılan bu batıl, gayri islami ve insani eylemi red ediyoruz. 

Sadece islami hassasiyetinden dolayı düşüncelerini beyan etmiş ve cezaevine atılmış bu kardeşimizin biran önce serbest bırakılmasını istiyoruz. 

 Ve biz de “ALLAH’tan başka ilah yoktur” diyoruz…

HABERE YORUM KAT

3 Yorum