1. HABERLER

  2. BASIN AÇIKLAMASI

  3. İsrail Büyükelçisi Çorum’a Gelecek mi?
İsrail Büyükelçisi Çorum’a Gelecek mi?

İsrail Büyükelçisi Çorum’a Gelecek mi?

Çorum’da Valilik tarafından 9-10 Nisan'da düzenlenecek olan Büyükelçiler buluşmasında işgalci İsrail’e de davet gönderildiği ihtimalleri üzerine Çorum İHH bir açıklama yaptı.

05 Nisan 2016 Salı 11:20A+A-

Açıklamanın tam metni:

İsrail Büyükelçisi Çorum’a Gelecek mi?

Çorum Valiliği tarafından Çorum’a davet edilen Büyükelçiler arasında İsrail Büyükelçisi’nin olup olmadığı yönünde bilgi sahibi olmamamıza rağmen, bu konuda endişe taşıyoruz.

Düzenlenen organizasyonu Çorum’un tanıtımı adına çok olumlu bir adım olarak görmekle birlikte, henüz davet edilen Büyükelçilerin hangi ülkelere ait olduğunu bilmiyoruz.

Ancak İsrail Büyükelçisi’nin de Çorum’a gelen heyet arasında yer alma ihtimalinin bizler tarafından asla kabul edilemez olacağının da bilinmesini isteriz.

Çocuk Katili Siyonist İsrail devleti şahsımın da içinde olduğu Mavi Marmara Gemisine saldırı sırasında üzerimize kurşun yağdırdı. Bu kurşunların isabet ettiği 10 masum kardeşlerimiz ellerimizde can verdi. Ceza evine kaldığımız sürede Siyonist askerler Şahsıma ve arkadaşlarıma dayanılmaz işkenceler yaptılar. Çocuk Katili İsrail Mavi Marmara saldırısını örtmek ve Türkiye’ye gözdağı vermek için İskenderun limanında bulunan Gemimizi patlatarak birçok askerimizin ölümüze sebep oldu.

Çünkü İsrail, katil bir devlettir ve elinde masum bebeklerin kanı bulunan katil, çete devletin temsilcilerinin Çorum’da, üstelik de İsrail’i resmen temsil ederek katılmasını asla ve asla kabul edemeyiz.

Başta dediğimiz gibi ülkemizin ve ilimizin tanıtımı adına çok yararlı olacağına inandığımız organizasyonu desteklediğimizi, tek tepkimizin Siyonist İsrail Büyükelçisi’nin Çorum’a gelme ihtimali olduğunun bilinmesini kamuoyu ile paylaşırız.

Çorum İHH Adına

Selim Özkabakçı / Mavi Marmara Gazisi

HABERE YORUM KAT