1. HABERLER

  2. HABER

  3. İslami STK’lardan Cafer Gizli’nin Ailesine Taziye Ziyareti
İslami STK’lardan Cafer Gizli’nin Ailesine Taziye Ziyareti

İslami STK’lardan Cafer Gizli’nin Ailesine Taziye Ziyareti

Diyarbakır İslami STK’ları geçtiğimiz günlerde katledilen Cafer Gizli’nin ailesine taziye ziyaretinde bulunarak, yapılan saldırıyı lanetlediklerini belirttiler.

05 Şubat 2016 Cuma 21:01A+A-

Diyarbakır İslami Sivil Toplum Kuruluşları Cafer Gizli’nin ailesine taziye ziyaretinde bulunarak, saldırıyı yapanları lanetlediklerini ve kimin sorumluğu varsa yargı önünde mutlaka hesap vermaleri gerektiğini söylediler.

Mersin’in Silifke ilçesinde kampta bulunan öğrenciler içerisindeki bir grup PKK’li tarafından 16 yaşındaki Cafer Gizli’nin katledilmesinden sonra Diyarbakır İslami STK’ları taziye ziyaretinde bulundu.

Cafer Gizli’nin ailesine başsağlığında bulunmak için geldiklerini belirten Diyarbakır İslami STK’ları İcra Kurulu Başkanı Yunus Memiş, Cafer Gizli’nin hunharca katledilmesinin kabul edilebilir bir durum olmadığını dile getirdi.

Memiş, “Özellikle Gençlik Spor Bakanlığının yine Milli Eğitim Bakanlığının bu tür organizasyonlarda çok daha dikkatli olması gerekir. Bu yaşanan hadise gençliğin maneviyatla donatılmadığı ve ruhsal bir çöküntü içinde olduğunun da bir göstergesidir. Bu konuyla ilgili sorumlu olan tüm çalışanların, oradaki bütün herkesin, kimin sorumluğu varsa yargı önünde mutlaka hesap vermeleri gerektiği kanaatindeyiz. Ve bu saldırıyı yapanları da Diyarbakır İslami STK’ları olarak lanetliyoruz.” dedi.

Memiş son olarak, “Rabbim bu kardeşimizin şehadetini kabul etsin. Ailesine yakınlarına akrabalarına Allah’tan sabırlar diliyoruz.” temennilerinde bulundu. (Emrah Deniz, M. Hüseyin Temel-İLKHA)

cafer_gizli_taziye1.jpg

cafer_gizli_taziye2.jpg

cafer_gizli_taziye3.jpg

cafer_gizli_taziye4.jpg

cafer_gizli_taziye5.jpg

HABERE YORUM KAT

2 Yorum