1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. İslam Ordusu’ndan Grup Yürüyüş’e Tebrik
İslam Ordusu’ndan Grup Yürüyüş’e Tebrik

İslam Ordusu’ndan Grup Yürüyüş’e Tebrik

Suriye Devriminin 5. Yıldönümü vesilesiyle direnişin öncüleri için yeni bir marş besteleyen Grup Yürüyüş’e Ceyşul İslam’dan tebrik geldi.

23 Mart 2016 Çarşamba 16:37A+A-

HAKSÖZ-HABER

Ceyşul İslam (İslam Ordusu) Suriye direnişinin şehit öncüleri Zahran Alluş, Abdulkadir Salih ve Hassan Abbud için marş besteleyen Grup Yürüyüş’ü tebrik etti.

Ceyşul İslam Genel Sözcüsü İslam Alluş, tebrik ve teşekkür içeren takdirnameyi grubun solisti Mehmet Ali Aslan’a teslim etti.

Başından bu yana şarkıları, albüm ve konserleriyle Suriye direnişinin yanında duran Grup Yürüyüş, devrimin 5. Yıldönümünde de “Ölmedik Daha” adlı yeni bir eser yayınlamıştı.

İslam Alluş, şehitleri hakkında yapılan bu eser sebebiyle çok duygulandıklarını ve memnun olduklarını belirtti. Mehmet Ali Aslan ise Esed rejimine karşı cihad eden bir oluşumdan gelen bu tebrik karşısında şeref duyduklarını belirterek asıl teşekkürü direnenlerin, mücahidlerin hak ettiğini vurguladı.

İslam Alluş, Mehmet Ali Aslan ile görüşmesinde Suriye’deki aktüel durum hakkında da bilgi verdi. Zahran Alluş’un kendileri için büyük bir kayıp olduğunu ifade eden Alluş, ancak Ceyşul İslam’ın mücadeleye devam ettiğini ve şehitlerin bereketiyle direnişi büyüttüğünü söyledi. Ateşkes sürecinin kısmen de olsa Suriye halkını rahatlattığını söyleyen Alluş, mücadelelerinin Esed rejimi yıkılıncaya ve Suriye halkı özgürleşinceye kadar devam edeceğini vurguladı.

grupyuruyus2.jpg

grupyuruyus3.jpg

grupyuruyus4.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ:

Grup Yürüyüş’ten Suriye Cihadına Yeni Marş

 

HABERE YORUM KAT

6 Yorum