1. HABERLER

  2. HABER

  3. IŞİD Tramvaya Binmiş; Şehir Turu Yapıyormuş :)
IŞİD Tramvaya Binmiş; Şehir Turu Yapıyormuş :)

IŞİD Tramvaya Binmiş; Şehir Turu Yapıyormuş :)

Paranoyatik zırvalıkta zirve! IŞİD tramvaya binmiş; şehir turu yapıyormuş. "Bilet ücretimizi Erdoğan ödeyecek!" de demişler mi acep?

19 Eylül 2014 Cuma 15:28A+A-

HAKSÖZ-HABER

Neymiş; İstanbul’da Kabataş ile Bağcılar arasında hizmet veren tramvayda çekilen ve Youtube’a bugün yüklenen bir videoda yer alan iki gencin görüntüsü çok konuşulacak cinstenmiş. Beyazıt-Kapalı Çarşı durağı anonsu yapılan tramvayda üzerinde IŞİD bayrağına benzer bir tişört giyen genç, “IŞİD militanları İstanbul’da mı” sorusunu akıllara getiriyormuş.

Görüntülerde kendilerini gizleme gereği görmeyen “IŞİD üniformalı” kişiler dikkatlice etrafı süzüyorlarmış! Hem kendilerini gizleme gereği duymayıp hem de süzmek nasıl oluyorsa artık!

CNN Türk ciddi ciddi bu haberi ve görüntüleri yayınladı. Medyadaki IŞİD paranoyasının geldiği nokta itibariyle ibretlik gerçekten.

Bir ara sol ve Kemalist medya diline sıkça doluyordu; Hatay’da minibüse binip ücret vermeyenler, lokantada yediği yemeğin hesabını “Erdoğan ödesin!” diyenler şeklindeki dezenformatik yayınları… Merakımızı celp etti; acaba CNN Türk bu konuda bir tahkikat yaptı mı? Örneğin bu iki genç tramvay gişelerinden geçerken militanî sportifliklerini kullanarak jeton kullanmadan gişelerin üzerinden mi atladılar? Ve atlarken güvenlik görevlisine “Erdoğan’ın hesabından düşün!” demiş olabilirler mi acep? Bu konu da aydınlatılmaya muhtaç!!!

HABERE YORUM KAT

5 Yorum