1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. İşgal Rejimi: 65 Askerimiz Öldü, 400 Yaralımız Var!
İşgal Rejimi: 65 Askerimiz Öldü, 400 Yaralımız Var!

İşgal Rejimi: 65 Askerimiz Öldü, 400 Yaralımız Var!

İşgal güçleri dün El-Kassam Tugayları'nın Gazze’nin güneyinde askerlerine yönelik yaptığı operasyon sonucu 3 askerinin öldüğünü ve 17’isinin de yaralandığını itiraf ederek, askerlerden 6’ısının durumunun ağır olduğunu belirtti.

01 Ağustos 2014 Cuma 04:16A+A-

İşgal rejimindeki Kanal-2 televizyonunun askeri muhabiri verdiği haberde, İsrail ordusuna bağlı seçkin bir birliğin içinde tünelin olduğu bir eve girdiğini, evde tüneli bulan askerlerin patlayıcı türü bir şeye rastlamadıklarını, ancak binanın dış duvarlarına yerleştirilen patlayıcıların infilak etmesi sonucu binanın bir kısmının içindeki askerlerin üzerine çöktüğünü, yıkım neticesinde 3 askerin hayatını kaybettiğini, altısı ağır 17 askerin de yaralandığını ifade etti.

Siyonist kaynaklar, dün Şucaiye bölgesinde çıkan şiddetli çatışmalarda en az 20 askerin daha yaralandığını belirtiyor.

El-Kassam Tugayları dün yayınladığı askeri bildiride eve giren 15-20 kişilik Siyonist askeri gruba karşı yaptıkları askeri operasyonda askerlerden bazılarının öldüğünü ve bazılarının da yaralandığını duyurmuştu.

İşgal rejimi kayıplarını büyük ölçüde gizlemesine rağmen şimdiye kadar 65 askerinin öldüğünü ve 400 askerinin de yaralandığını itiraf etti. 

 

HABERE YORUM KAT