1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. İşgal Ordusunun Gözaltına Aldığı Yaralı Genç Öldü
İşgal Ordusunun Gözaltına Aldığı Yaralı Genç Öldü

İşgal Ordusunun Gözaltına Aldığı Yaralı Genç Öldü

İşgal ordusu Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Cibaliya beldesinin doğusunda bugün (9 Eylül Pazar) ikindi saatlerinde yaralandıktan sonra gözaltına alınan gencin hayatını kaybettiğini duyurdu.

16 Eylül 2018 Pazar 01:58A+A-

İşgal ordusunun konuyla ilgili yayınladığı bildiride, işgal güçlerinin sınıra yaklaşan bir genç fark ederek ateş açtığını, yaralı gencin tedavi için götürüldüğünü fakat Filistinli gencin yarasının etkisiyle hayatını kaybettiğini öne sürdü.

Filistinli kaynaklar, gencin Cibaliya beldesi sakinlerinden 32 yaşındaki Attaf Muhammed Muslih Salih olduğunu ve naaşının işgal güçlerinin elinde olduğunu bildirdi.

İşgal güçlerinin Filistinli genci sınır bölgesinde ateş açarak yaraladığı, gencin yaklaşık yarım saat yaralı halde yerde kaldığı ve işgal güçlerinin yaralı gence yaklaşmak isteyen herkese ateş açtığı kaydedildi.

İşgal ordusu, Gazze Şeridi’nin orta kesimindeki El-Bureyc Kampı’nın doğusunda da Filistinli üç gencin sınırı geçtikleri gerekçesiyle gözaltına alındığını açıkladı.

Medya kaynakları, bugün ikindi saatlerinde Cibaliya’nın doğusunda da bir gencin işgal güçlerince ateş açılarak yaralandıktan sonra gözaltına alındığını bildirmişti.

FİEM

HABERE YORUM KAT