1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. İşgal Güçleri Zikim Sahilini Halka Kapattı
İşgal Güçleri Zikim Sahilini Halka Kapattı

İşgal Güçleri Zikim Sahilini Halka Kapattı

Siyonist işgal güçleri 1948’de işgal edilmiş Filistin topraklarının güneyinde yer alan Askalan şehrindeki Zikim sahilini halka kapattığını duyurdu.

14 Temmuz 2018 Cumartesi 18:05A+A-

Bu sabah işgal uçaklarının saldırılarına misilleme olarak direniş güçlerinin yerleşkelere füze yağdırmasından sonra teyakkuza geçen işgal güçleri Gazze çevresindeki yerleşkelerde askeri faaliyetlerini artırdı.

Konuyla ilgili bildiri yayınlayan işgal güçleri, İç Cephe Talimatları adıyla yerleşimcilere Zikim sahilinin kapatıldığı haber vererek, kendilerinden açık yerlerde bulunmamalarını, açık yerlerde 100 ve kapalı yerlerde ise 600’dan fazla kişilik gruplar oluşturmamalarını istedi.

Yediot Ahranot tarafından yayınlanan bildiride işgal güçleri Gazze çevresindeki yerleşkelerde yaşayan Yahudi yerleşimcilerden ordunun talimatlarına uymalarını istedi.

İşgal güçlerine ait savaş uçakları bu sabah Gazze’de direniş güçlerine ait birkaç yere hava saldırısı düzenledi. Saldırıya saldırı ilkesini benimseyen direniş güçleri de saldırılara karşılık işgal rejimindeki askeri hedeflere ve Gazze çevresindeki yerleşkelere füze yağdırdı.

FİEM

HABERE YORUM KAT