1. HABERLER

  2. HABER

  3. İlyas Salman Nakoula'yı Aratmıyor
İlyas Salman Nakoulayı Aratmıyor

İlyas Salman Nakoula'yı Aratmıyor

İlyas Salman, Hz. Muhammed'in ağzından çok çirkin bir mesaja imza attı.

12 Ekim 2012 Cuma 12:52A+A-

Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında bu yıl 4'üncüsü düzenlenen 'Halkın Portakalı Kısa Film Atölyesi' yarışmasının ödül gecesinde konuşan İlyas Salman, yine sanat yerine politika konuştu. TBMM'ye çorba benzetmesi yapan Salman, Silivri'de tutuklu bulunan Ergenekon sanıklarına desteğini ise çirkin bir ifade ile dile getirdi.

PEYGAMBER EFENDİMİZ İÇİN ÇİRKİN İFADE

"Bir şey söylemek istersem kendimi Metriste bulurum” diyen İlyas Salman bir süre suskun kaldıktan sonra "Hazreti Muhammed kalksa dese ki şimdi Atatürkçüyüm dese şimdi Silivri'deydi” dedi.

TBMM'YE ÇORBA HAKARETİ

Başkan Akaydın'la ilgili konuşmasını sürdüren Salman'ın, "Ben sevgili arkadaşım, dostum Mustafa Akaydın'ı mecliste görmek istemiyorum" cümlesi önce şok etkisi yaptı. Ardından "Çünkü orası bir çorba, aşure değil. Çorbayla aşureyi karıştırmayalım. Çorba bir karışımdır, ama aşure 12 tadın örgütlenmiş halidir. Onun için bir dahaki dönemde Mustafa Akaydın'ı, Antalya'nın başında görmek istiyorum” şeklinde konuşması büyük alkış topladı.

BAŞKAN AKAYDIN'A ÖVGÜ

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'dan övgüyle bahseden İlyas Salman, "Bir sanat şöleninde politika yapılır mı? diyeceksiniz. yediğimiz ekmekten, içtiğimiz suya varıncaya kadar her şeyin fiyatına kadar politika belirliyorsa 'ben politika yapmıyorum' diyen yaşamıyor demektir. Açık söylüyorum rektörlük yıllarında yumruğunu masaya vurup "Ben laik Türkiye Cumhuriyeti'ne ve Mustafa Kemal'a laf ettirmem" diyen Mustafa Akaydın Antalya'nın bir nimetidir” dedi. (timeturk) 

HABERE YORUM KAT

8 Yorum