1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. İlla da Bu Gereksiz Lafları Sarfetmeye Mecbur musunuz?
İlla da Bu Gereksiz Lafları Sarfetmeye Mecbur musunuz?

İlla da Bu Gereksiz Lafları Sarfetmeye Mecbur musunuz?

Erdoğan’ın misyonunu vurgulama sadedinde ateşli bir konuşma yapan Adalet Bakanı’nın Erdoğan’ı savunmanın neyi savunmak olduğuna dair sözleri kafa karışıklığını yansıtmıyor mu?

08 Ocak 2018 Pazartesi 16:09A+A-

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gaziantep'te, AK Parti Şehit Kamil İlçe Başkanlığı kongresine katılmışlar. Onat Kutlar Kültür Merkezi'nde düzenlenen, milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ilçe belediye başkanları ve partililerin de katıldığı kongrede konuşan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, 15 Temmuz darbe girişimine değinerek, kimsenin Türkiye'ye diz çöktüremeyeceğini söylemiş.

15 Temmuz’u ‘2’nci Kurtuluş Savaşı’ olarak değerlendiren Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Türkiye’nin yanı başında terör koridoru oluşturulmak istendiğini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın buna izin vermemesinden rahatsız olunduğunu da ilave etmiş. Bakan Gül, “Recep Tayyip Erdoğan müdafaası: Medine müdafaasıdır, Abdulhamithan müdafaasıdır, Gazi Mustafa Kemal müdafaasıdır, milli mücadele müdafaasıdır, milli kurtuluş müdafaasıdır, Şahinbey’dir, Şehitkamil’dir, bağımsız güçlü büyük Türkiye mücadelesidir” demiş.

 

HABERE YORUM KAT

13 Yorum