1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. İdlib’de Esed’e Ajanlık Yapan Hücre Çökertildi
İdlib’de Esed’e Ajanlık Yapan Hücre Çökertildi

İdlib’de Esed’e Ajanlık Yapan Hücre Çökertildi

Tahriru’ş-Şam’a bağlı emniyet birimi, İdlib’de mücahidlerin koordinatlarını Hımeymim Rus üssüne rapor eden rejime bağlı bir hücreyi çökertti.

10 Ağustos 2018 Cuma 10:26A+A-

Hey’et Tahriru’ş-Şam emniyet yetkililerinden Enes eş-Şeyh, özgür bölgelerde mücrim rejime bağlı çalışan bir hücreyi çökerttiklerini açıkladı.

Eş-Şeyh şöyle dedi: “İdlib bölgesi emniyet birimi, Esed rejimi ‘Hama Askeri İstihbarat’ birimine bağlı bir hücreyi ele geçirdi. Hücre aynı zamanda Humus’ta bulunan şebbiha ‘Ebu Nasr’ üzerinden işgalci Rusya üssü Hımeymim’le de ilişki içerisinde.”

Enes eş-Şeyh’in ifadesine göre, Hey’et’e bağlı emniyet birimi, hücre üyelerinden birisinin cep telefonunda İdlib ve Sermede bölgelerinde bulunan bazı koordinatları Hımeymim üssüne göndermek üzere kaydettiklerini tespit etti.

Emniyet yetkilisi açıklamalarını şu sözleriyle sonlandırdı: “Mücahidlerin bölgelerindeki emniyet darbeleriyle, mücrim Nusayri rejimi ve korkak işbirlikçilerinin müslümanların emniyetlerini bozma hayalleri bitiyor. Hain ‘kurbağalara’ ise şunu söylüyoruz: Bu mücrimlerde sizin için ibret vardır. Gözlerimiz sizi gözetlemekte ve sizi araştırmaktayız. Tehlikeli işlere girmede dikkatli olun.”

Kaynak: Ebaa News

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT