1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. İçişleri Bakanlığı'ndan Bahçeli'ye Alaattin Çakıcı Mesajı(!)
İçişleri Bakanlığı'ndan Bahçeli'ye Alaattin Çakıcı Mesajı(!)

İçişleri Bakanlığı'ndan Bahçeli'ye Alaattin Çakıcı Mesajı(!)

​​​​​​​Bahçeli’nin mafya babası Çakıcı ziyaretinin hemen ertesi İçişleri Bakanlığı, “Alaattin Çakıcı’nın silahlı eylem yapan ve eylem hazırlığı içerisinde bulunan adamları yakalanmıştır” açıklaması yaptı...

25 Mayıs 2018 Cuma 03:09A+A-

İçişleri Bakanlığı, “Alaattin Çakıcı’nın silahlı eylem yapan ve eylem hazırlığı içerisinde bulunan adamları yakalanmıştır” açıklaması yaptı. Açıklamanın MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Alaattin Çakıcı ziyareti sonrası gelmesi dikkat çekti.

Önce Alaattin Çakıcı ve Kürşat Yılmaz‘ı “Kahraman ilan eden” daha sonra cezaevinden tedavi için götürüldüğü hastanede ziyaret eden ve buna “Vefa Ziyareti” adını verip Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan da Çakıcı’nın hastalığı nedeniyle affını düşünmesini isteyen Bahçeli’ye, hükümetten farklı bir yanıt geldi.

İçişleri Bakanlığı açıklamasında şöyle denildi:

“2018 yılında yürütülen başarılı operasyonlar sayesinde İstanbul başta olmak üzere büyükşehirlerdeki suç örgütlerinin liderler kadroları da yakalanmıştır. Alaattin Çakıcı liderliğindeki suç örgütüne yönelik İstanbul ve Antalya illerinde gerçekleştirilen operasyonda 57 şüpheli, yakalanmıştır. 2017 yılında ise, Alaattin Çakıcı’nın silahlı eylem yapan ve eylem hazırlığı içerisinde bulunan 8 adamı İstanbul’da, 9 adamı Ankara’da, 15 adamı İzmir’de olmak üzere toplam 32 adamı yakalanmıştır." (Odatv)

HABERE YORUM KAT

2 Yorum