1. HABERLER

  2. HABER

  3. HUKUK

  4. HÜDA-PAR Silopi İlçe Başkanlığına Saldırı
HÜDA-PAR Silopi İlçe Başkanlığına Saldırı

HÜDA-PAR Silopi İlçe Başkanlığına Saldırı

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde Hür Dava Partisi (Hüda-Par) İlçe Başkanlığı'na yüzleri kapalı bir grup tarafından çivilerle güçlendirilmiş el yapımı patlayıcı ve molotoflu saldırı yapıldı.

19 Eylül 2013 Perşembe 19:24A+A-

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde Hür Dava Partisi (Hüda-Par) İlçe Başkanlığı'na yüzleri kapalı bir grup tarafından çivilerle güçlendirilmiş el yapımı patlayıcı ve molotoflu saldırı yapıldı. Saldırı sırasında kimsenin bulunmadığı binanın camları kırıldı.

Silopi İlçesi'nde yüzleri kapalı bir grup dün gece İpekyolu üzerinde bulunan Hüda-Par İlçe Başkanlığı'na çivilerle güçlendirilmiş el yapımı patlayıcı ve molotof kokteylli saldırıda bulundu. Parti binasının kapalı olduğu saatte yapılan saldırıda binanın camları kırılırken, küçük çaplı yangın çıktı. Sevk edilen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Polis, parti binası çevresinde önlem alarak incelemelerde bulunup, delil topladı.

Hüda-Par Silopi İlçe Başkanı Musa Atilla, halkın huzurunu bozan provokatörlerin parti binalarına saldırdığını belirterek şöyle dedi:

"Halka hizmet eden partimize yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Parti olarak halkımızın hizmetinden başka bir gayemizin olmadığını herkesçe bilinmektedir. Halkımıza hiçbir faydası olmayan bu karanlık zihniyetlileri lanetliyoruz."

Silopi'deki Cudi Mahallesi İstiklal Caddesinde ise park edilen özel bir şirkete ait otomobil atılan molotof kokteyleri ile yanarak kullanılmaz hale geldi.

DHA

HABERE YORUM KAT

3 Yorum