1. HABERLER

  2. HABER

  3. Hristiyan Gazeteci: Tüm Ortadoğu'yu Geri Alacağız
Hristiyan Gazeteci: Tüm Ortadoğu'yu Geri Alacağız

Hristiyan Gazeteci: Tüm Ortadoğu'yu Geri Alacağız

Hristiyan-Arap gazeteci Joseph Abou Fadel, tüm Müslümanları ortadoğudan kovup, ABD, Avrupa, Esed ve Nasrallah'ın yardımıyla İstanbul'u geri alacaklarını, Ayasofya'yı kiliseye çevireceklerini söyledi.

02 Mayıs 2015 Cumartesi 15:32A+A-

El Cezire'nin en çok izlenen haber programına katılan Lübnanlı Hristiyan gazeteci Joseph Abou Fadel, ABD, Avrupa, Beşar Esed ve Nasrallah'ın yardımıyla Hristiyanlar olarak Müslümanların yaşadığı toprakları geri alacaklarını söyledi.

Esed ve Nasrallah'la Birlikte Sizi Kovacağız!

El Cezire Suriyeli sunucusu Faisal Al Kassem'in sorularını yanıtlayan Joseph Fadel; Irak, Lübnan, Suriye, ve Filistin topraklarının gerçek sahiplerinin Hristiyanlar olduğunu söyleyerek bu toprakları geri alacaklarını söyledi.

Fadel'in Beşşar Esed ve Lübnanlı Şii Örgüt Hizbullah'ın lideri Hasan Nasrallah'ın desteğiyle ABD ve Avrupa ile birlik olduklarını söylemesi üzerine spiker şaşkınlığını gizleyemedi.

İstanbul'u alacağız!

Seyircilere dönen spiker Faisal al Kassem: "Müslümanlar sizi mahvedeceklermiş, topraklarınızı alacaklarmış" deyince, Lübnanlı Hristiyan gazeteci Joseph Abou Fadel "İstanbul'u hatta Ayasofya'yı alacaklarını" sözlerine ekledi.

Arap dünyasında şok etkisi yapan konuşma, Arap dünyasında yaşayan Hristiyanların duygu dünyasını gözler önüne serdi.

Kaynak: Press Medya

HABERE YORUM KAT