1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. HBT Gönüllüleri Hediyeleriyle Çocukları Mutlu Etti
HBT Gönüllüleri Hediyeleriyle Çocukları Mutlu Etti

HBT Gönüllüleri Hediyeleriyle Çocukları Mutlu Etti

​​​​​​​MŞÜ Hayırda Buluşanlar Topluluğu Muş Hasköy ilçesi Dağdibi Köyü İlk ve ortaokulunda okuyan çocukları ziyaret etti.

12 Mayıs 2018 Cumartesi 17:22A+A-

Çocuklara kırtasiye malzemeleri, kitap ve çeşitli hediyeler dağıtan topluluk gönüllüleri, çocuklarla okulun bahçesinde çeşitli oyunlar oynayarak sohbet ettiler. 

Topluluk gönüllülerinden Fatih Fikret Çakar: "Bir yıl boyunca ziyaret ettiğimiz köy okullarından biri de bugün Dağdibi köyü oldu. Hayatın yoğunluğu içinde gözden ırak olan farklı yüzleri, yürekleri belki ihmal ettiğimiz çocukları bu vesilelerle ziyaret edip hatırlamış olmak, yüzlerinde mutluluklara vesile olmak, çok ayrı ve de özel bir duygu. Onların mutluluğunu gördükçe yaptığımız işin ne kadar önemli olduğunu fark ediyoruz. Sevginin, mutluluğun paylaştıkça artacağına inananlar olarak bu etkinliklerimizi sürdürmeye çalışacağız. Faaliyetlerimizde desteklerini esirgemeyen gönüllülerimize, hayırseverlerimize, üniversitemize; ulaşım konusunda yardımcı olan Muş Belediyesine teşekkür ederiz."

Topluluk gönüllülerinden Sümeyra Bozkurt: "Küçücük bir tebessüm ile hayatlarının en anlamlı hediyesini aldığını, gelecek zaman diliminde bu küçük gülümsemenin dahi hayatlarına bilinmez derecede başarı ve anlam katacağını düşünen minik eller, minik bedenlerle olmak büyük bir mutluluk vesilesi. Çocukların tanında olmak ve mutluluklarını görmek bize farklı bir iklime götürmekte, Onlarla olunca uçsuz bucaksız bir sahrada açan taze çiçekmiş gibi hissedersin kendini.

Bizler bu duyguları yaşadık ve yaşatmak için hayırlı ellerin güzel gözlerin katkısıyla hayırda buluşmaya gittik. Üniversitemizde faaliyetlerini sürdüren topluluğumuzun yapmış olduğu bu güzel etkinliklerde bizim de çorbada tuzumuz olsun diyerek gönüllülerimizle köyümüzün yolunu tuttuk.

hayatın zorluklarına karşı dimdik ayakta durabilen küçük bedenlerin içerisindeki büyük düşünen ve büyük ideallerin peşinden koşan çocuklarımızla tanıştık. Çocuklarımızın bizlere karşı gösterdikleri sevgiyi iliklerimizde hissettik. En temiz sevgi, en güzel duygu ile bize tekrardan kardeşliği aşıladılar. Geleceğe umutla bakan bu gözler bize biz olduğumuzu gösteren en güzel yüzler."

thumbnail_20180511_113809.jpg

thumbnail_20180511_120213.jpg

thumbnail_20180511_133850.jpg

thumbnail_img-20180511-wa0053.jpg

HABERE YORUM KAT

1 Yorum