1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Haydi Nasrallah Yolla Füzelerini Siyonist Çetenin Üzerine!
Haydi Nasrallah Yolla Füzelerini Siyonist Çetenin Üzerine!

Haydi Nasrallah Yolla Füzelerini Siyonist Çetenin Üzerine!

Hizbullah olmaktan çıkıp, HizbulEsed haline gelenlerin yaptıkları yapacaklarının teminatıdır! Yine “günü gelince” edebiyatıyla Siyonistlere tehdit yağdırıp, mazlumlara ise günlerini göstermeye devam edeceklerinden kimsenin kuşkusu olmasın!

22 Ocak 2015 Perşembe 10:35A+A-

Rıdvan Kaya / Haksöz Haber

Açıklamaları, tehditleri ve sözleriyle aralıksız biçimde Siyonistleri bombalayan (!) Hizbullah’ın silahları ne hikmetse hep Suriyeli mazlumları vuruyor! 

Hasan Nasrallah 5 gün önce İsrail’in herhangi bir saldırısına çok şiddetli karşılık vereceğini iddia etmişti. Tevafuk bu ya, Siyonistler 3 gün önce ağır bir darbe vurdular. Golan bölgesinde füzeyle vurdukları araçta aralarında Hizbullah’ın etkili isimleriyle birlikte İran Devrim Muhafızlarının bildirisinde “Suriye’de selefi teröristlere karşı orduya danışmanlık yapmak için” bulunduğu açıklanan İranlı bir general ve askeri zevat da katledildi. Günlerdir hem İran’da hem Lübnan’da görkemli cenaze törenleri ve ateşli konuşmalar yapılıyor. Ve doğal olarak birileri merakla bekliyor. Bakalım Nasrallah ve İran ne yapacak, bu ağır saldırıya nasıl karşılık verecekler diye!

Hasan Nasrallah’ın 16 Ocak’ta el-Meyadin televizyonunda yayınlanan röportajı epey ses getirmişti. Erdoğan’a yönelik sözleri, Suriye’den Irak’a, Bahreyn’den Yemen’e kadar tüm bölgeyle ilgili iddiaları, ABD’nin değişen Suriye politikasına ilişkin görüşleri epeyce gündem olmuştu.

Yazının Devamı >>>