1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. İRAN

  4. Hamaney Esed’in Zaferi İçin Gece Gündüz Dua Ediyormuş!
Hamaney Esed’in Zaferi İçin Gece Gündüz Dua Ediyormuş!

Hamaney Esed’in Zaferi İçin Gece Gündüz Dua Ediyormuş!

İran’ın dini liderinin özel temsilcisi diktatör Esed ile görüştü Hamaney'in Esed'in zaferi için gece gündüz duacı olduğunu söyledi!

09 Mayıs 2016 Pazartesi 17:45A+A-

İran’ın dini lideri Ali Hamaneyi’nin özel temsilcisi ve İran’ın eski dışişleri bakanlarından Ali Ekber Vilayeti Suriye rejiminin lideri Suriye diktatörü Esed ile görüştü.

Medyatimes’ta yer alan habere göre bu görüşmede Hamaneyi’nin dış ilişkiler temsilcisi “Millet ve devletinizin sizin liderliğinizde can ve başla savaşmasının tarihte eşi benzeri yoktur. İnşallah sizin liderliğinizde bu savaş zaferle sonuçlanacaktır!” dedi.

Vilayeti ayrıca Ayetullah Ali Hamaneyi'nin daima Beşar Esed için dua ettiğini aktardı ve karşılığında Esed de “İran’ın yüce dini lideri, milleti ve devletine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

IŞİD ile mücadele ve “Kutsal kabirleri savunmak” bahanesiyle Esed lehine muhaliflerle savaşan İran Ordusu ve topladığı Şii Afgan ve Pakistanlı milisler son günlerde Halep’in Han Tuman kasabasında büyük yenilgiye uğramış, İran onlarca şebbihasını kaybetmişti.

 

HABERE YORUM KAT

5 Yorum