1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Halep ile Dayanışmayı Sindiremeyen Sol-Faşist BirGün’den Katliam Çağrısı!
Halep ile Dayanışmayı Sindiremeyen Sol-Faşist BirGün’den Katliam Çağrısı!

Halep ile Dayanışmayı Sindiremeyen Sol-Faşist BirGün’den Katliam Çağrısı!

Sabıkası bir hayli kabarık olan Sol-faşist Birgün gazetesi yazarı Erk Acarer Hatay üzerinden katliam çağrısı yaptı. 14 Aralık tarihinde İHH tarafından organize edilen “Halep'e Yol Açın” konvoyu İstanbul'dan yola çıktı ve son duran olarak Hatay belirlendi.

16 Aralık 2016 Cuma 15:38A+A-

HAKSÖZ-HABER

Türkiyeli Müslümanların Halep ile dayanışmasını içine sindiremeyen Birgün provokasyonlara devam ediyor. Erk Acarer’in dün twitter hesabından paylaştığı çağrı twiti sol-provokatörlerin kışkırtıcılıkta geldiği ibretamiz noktayı bir kez daha ortaya koydu.

Erk Acarer’in provokasyon ve katliama çağrı yapan twiti:

..

 

Birgün gazetesi gibi aynı merkezden çalışan gazetelerin sürekli yaptığı gibi Türkiye'yi IŞİD ile bağlantılı göstermeye çalışan Erk Acerer, Gaziantep'i Rakka'ya benzeterek, kendilerinin de Antakya'yı Halep gibi yapıp insanları mahsur bırakacaklarını, Sünni halkı katledeceklerini ima etti.

Alevileri kışkırtma amaçlı olduğu belli olan bu twitiyle Acerer özelinde Sol-faşistler kendilerinin de Hatay özelinde Halep'te yaşananları tüm Türkiye'ye yaşatacaklarını ima etmiş oluyorlar!

erkacerer2.jpg

SABIKASI KABARIK

Çağlayan Adliyesi'nde görülen Can Dündar ve Erdem Gül'ün yargılandığı casusluk davasının duruşması öncesinde bir grup gazeteci soru sordukları gerekçesiyle saldırıya uğradı. Birgün gazetesi yazarı Erk Acarer'in, gazeteciler arasında bulunan Sabah muhabiri Dilek Yaman'a yumruk sallarken görüntüleri de güvenlik kameralarına yansıdı. Kendisini kadın savunucusu olarak tanıtan Erk Acarer'in fırsatını bulunca bir kadına saldırması gözden kaçmadı.

ABDULKADİR ŞEN’E İFTİRA ATAN DA AYNI KİŞİ

Acarer, geçen hafta içinde yaptığı bir haberle, Muş Alpaslan Üniversitesi öğretim elemanı Abdulkadir Şen'i Alevileri hedef göstermekle suçlamış, Şen daha sonra Üniversite yönetimince açığa alınmıştı.

DOKTORA YUMRUK VE TEKME

Yaman'a yaptığı saldırı Erk Acarer'in ilk vukuatı değildi. Geçmişte de bir doktoru yumrukladığı gerekçesiyle yargılanıp ceza aldığı ortaya çıktı. Erk Acarer'in mahkum olduğu yumruklu saldırı olayının 2009 yılında şişli Etfal Hastanesi'nde yaşandığı öğrenildi. İddiaya göre, 14 Ağustos 2009 günü burun kanaması şikayeti ile gece saatlerinde annesini Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldıran Acarer, nöbetçi doktor ile tartıştı ve doktor Hüseyin Sabuncu'ya yumruk ve tekme ile vurdu.

'SENİ SÜRÜNDÜRÜRÜM' TEHDİDİ

Doktorun şikayetçi olması üzerine hakkında Şişli Cumhuriyet Başsavcılığı'nca "yaralama" suçundan iddianame düzenlendi. İddianamede Erk Acarer'in tarafların muayene ile ilgili tartıştıkları, şüphelinin duruma sinirlenerek tekme ve yumruk vurmak suretiyle doktoru basit derecede kasten yaraladığı ileri sürüldü.

Şişli 2. Sulh Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Acarer'in, darp ettiği doktoru "Ben gazeteciyim, seni sürdüreceğim" diye tehdit ettiği de iddia edildi.

Yargılama sonucu mahkeme, suçu sabit görerek Erk Acarer'i 5 bin 400 lira adli para cezasına çarptırdı. Aldığı ceza hükmün açıklanması geri bırakılmak suretiyle ertelenen Erk Acarer, Can Dündar duruşması öncesinde Sabah muhabirinin tartaklanması ile ilgili ortaya çıkan kamera görüntülerinde Yaman'a yumruk savururken görüldüğü gerekçesiyle şikayet edilmişti.

HABERE YORUM KAT