1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Hain ve İhanet Kelimesi Birilerinin Ağzına Pelesenk Oldu
Hain ve İhanet Kelimesi Birilerinin Ağzına Pelesenk Oldu

Hain ve İhanet Kelimesi Birilerinin Ağzına Pelesenk Oldu

​​​​​​​AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül hakkında, “O da bu harekete ihanet edenlerden birisidir. Recep Tayyip Erdoğan karşısında CHP, HDP, Saadet, ittifak ile aday olmayı düşünen biri haindir” dedi.

19 Ağustos 2018 Pazar 23:00A+A-

AK Parti içinde bazı kesimler eleştiri yapan veya farklı düşünen herkesi hain, ihanet içinde vs kelimelerle hiç düşünmeden suçlama geleneğini sürdürüyorlar. Biryerlere gelmek, yaranmak için veya ben temizimin ölçüsü en fazla kim küfreder ve hakaret eder olmuş durumda.

AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nın Kurban Bayramı nedeniyle düzenlediği bayramlaşma töreninde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ yaptığı konuşmada;

“Bugüne kadar Recep Tayyip Erdoğan’ı siz birileri bir şey istediğinde istedikleri millet için olumsuz ise bunu kabul ettiğini gördünüz mü?” diye soran Dağ, 2007'deki e-muhtıra ile ilgili konuşurken 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün isminden bahsettiği sırada, “O da bu harekete ihanet edenlerden birisidir. Adaylık ile ilgili açıklama yapana kadar ‘kurucumuzdur’ diye hiçbir kelamımız olmadı ama Recep Tayyip Erdoğan karşısında CHP, HDP, Saadet, ittifak ile aday olmayı düşünen biri haindir. Başka bir şey denmez ona” dedi.

HABERE YORUM KAT

7 Yorum