1. HABERLER

  2. İLAN

  3. Grup Yürüyüş K.Maraş, Elazığ ve Malatya’da
Grup Yürüyüş K.Maraş, Elazığ ve Malatya’da

Grup Yürüyüş K.Maraş, Elazığ ve Malatya’da

Ümmetle dayanışma konserlerine devam eden Grup Yürüyüş, Cumartesi günü Kahramanmaraş, Pazartesi günü Elazığ ve Salı günü Malatya’da olacak.

09 Mayıs 2014 Cuma 11:52A+A-

HAKSÖZ-HABER

Grup Yürüyüş konserleri devam ediyor. Başta Suriye halkıyla dayanışma ve Mısır’daki Rabia direnişine destek etkinlikleri olmak üzere yoğunlaşan ümmetle dayanışma etkinliklerinde ezgi ve marşlarını seslendiren Grup Yürüyüş’ün önünde yine bir yoğun konser takvimi var.

Nisan ayında birçok imam hatip lisesi ve üniversitede konser veren Grup Yürüyüş; Ankara, Erzurum, Balıkesir ve Diyarbakır’da da Mısır, Suriye, Kudüs temalı etkinliklere katıldı. Grup Yürüyüş’ün önünde yine yoğun bir takvim var.

KAHRAMANMARAŞ
Grup Yürüyüş, 10 Mayıs Cumartesi günü 17.00’de Kahramanmaraş Ulucamii yanındaki Kıbrıs Meydanında Kahramanmaraş İslam Dünyası Platformu tarafından Rabia direnişine destek amacıyla düzenlenen “Kardeşlik ve Dayanışma Etkinliği”ne katılacak.

ELAZIĞ
Grup Yürüyüş, 12 Mayıs Pazartesi günü 20.00’de Elazığ Belediye Kültür ve Kongre Merkezinde Fırat Üniversitesi öğrencileri tarafından düzenlenen ve çeşitli STK’ların da destek verdiği “Ortadoğu İle Dayanışma ve Kardeşlik Gecesi”ne katılacak.

MALATYA
Grup Yürüyüş, 13 Mayıs Salı günü de Meşale Derneğinin kermes etkinliğine destek verecek. Konser Malatya Belediyesi yanındaki açık alanda saat 20.00’de başlayacak.

Grup Yürüyüş’ün Mayıs ayı konser takvimi bunlarla sınırlı değil. 14 Mayıs’ta Güngören Anadolu İmam Hatip Lisesi, 15 Mayıs’ta İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi, 17 Mayıs’ta Eskişehir, 18 Mayıs’ta Konya, 23 Mayıs’ta Düzce Anadolu İmam Hatip Lisesi, 24 Mayıs’ta Antalya, 27 Mayıs’ta Kilis 7 Aralık Üniversitesi, 28 Mayıs’ta Kağıthane Anadolu İmam Hatip Lisesinde de konser verecek.

 

HABERE YORUM KAT