1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Gezi İmamı Yine Sahnede
Gezi İmamı Yine Sahnede

Gezi İmamı Yine Sahnede

Gezi İmamı biliyor ki, Charlie Hebdo saldırısını yapanlar ayetlerle alay edildi diye değil, peygamberimize karikatürlerle cinsel imalar yüklü iğrenç hakaretlerde bulundular diye yaptılar.

30 Ocak 2015 Cuma 17:32A+A-

Mustafa Siel / Haksöz Haber

Gezi İmamı Yine Konuşmuş

Gezi İmamı, Charlie Hebdo saldırılarının tek suçlusunun Müslümanlar ve İslamcılar olduğunu ispatlayarak, batı ve batıcılardan okkalı bir aferin daha koparabilmek sevdasıyla yine sahneye çıkmış.

Zaten her ne zaman batı ve batıcıların İslam’la olan mücadelelerinde başı sıkışsa, onlara İslami argümanlarla takviye güç sağlamaktan geri durmadığını bundan önce de defalarca ve özellikle Gezi Parkı olaylarında ortaya koyarak, batı ve batıcılara arzı ubudiyetini ameli olarak ta ispat etmiş idi.

Charlie Hebdo Karikatürleri En İğrenç Şekilde Hakaretler İçermektedir

Gezi İmamı buyurmuş ki; 6.Enam 68 ve 4.Nisa 140’a göre, ayetlerle alay edenleri değil öldürme, başka türlü cezalandırma bile yok, sadece alay esnasında pasifist tepki verilip birlikte oturulmaz ise de, ilişki koparılmaz ve alay bitince tekrar birlikte oturulabilir.

Şimdi bu iddialar düpedüz şark kurnazlığı değil de nedir? Kendisi iyi biliyor ki bu Charlie Hebdo saldırısını yapanlar ayetlerle alay edildi diye değil, peygamberimize karikatürlerle cinsel imalar yüklü iğrenç hakaretlerde bulundular diye yaptılar.

Üstelik söz konusu ettiği ayetler peygamberimizin şahsı ile değil, Kur’an ayetleri hakkındaki tavırlara yönelik. Ayetler hakkında ileri geri konuşma ile, Peygamberimize en iğrenç hakaretler içeren karikatürleri aynı kefeye koyabilmek için epey ilim gerekiyor doğrusu.

Kendisine Sövene Şahin, Peygambere Sövene Serçe

Gerek Humeyni’nin hakkında katli vaciptir fetvası verdiği Salman Rüşdi’nin müptezel romanı ve gerekse Charlie Hebdo’nun yayınladığı söz konusu karikatürleri, peygamberimiz ve hanımlarıyla ilgili cinsel imalar ve iftiralar içeren çok çirkin ve iğrenç görüntü ve ifadeler içeriyor bildiğim kadarıyla.

Yazının Devamı >>>